İş adamı Rıfat Özkan’dan özel öğrencilere katkı

İş adamı Rıfat Özkan’dan özel öğrencilere katkı

28.04.2017 09:31:42

Mertül Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Özkan, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezine yardımda bulundu.

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Murat Aydın, akrabalık ilişkilerini kullanarak okuluna destek sunulmasını sağladı. Aydın, Mertül Tekstil Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Özkan'ı ziyaret ederek görev yaptığı okulu ve ihtiyaçları konusunda kendisine bilgi verdi ve yardım talebinde bulundu. İş Adamı, okula ve özel öğrencilere katkı sunmayı seve seve kabul etti. Özkan'ın katkılarıyla anasınıfındaki halılar yenilendi, mezun öğrencilere hediye olarak verilmek üzere 25 adet kol saati alındı, okulun dış duvar boyası yapıldı, törenlerde kullanılmak üzere masalar giydirildi.
Okul Aile Birliği Başkanı Murat Aydın'ın girişimleri ve Mertül Tekstil Firmasının katkılarıyla sağlanan destek üzerine Okul Müdürü Nazım Öztürk, Müdür Yardımcısı Sedef Tümeğ, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Aydın ve okul öğretmenlerinden Ayla Kaya Bitirmiş ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Özkan'a ziyarette bulundular. Okula ve özel öğrencilere sunduğu katkılar için teşekkür ettiler. Okul yetkilileri iş adamına öğrencilerin kendi el emekleriyle hazırladıkları Türk Bayrağı resmini de hatıra olarak hediye ettiler.
Renginar SALİ

  1. ramazan ramazan

    rıfat baba yanında ekmegini yedim 2015 yılında fakat 2016 yılında ceza evine düştüm şu an ıkı gün oldu çıkalı bana yardımcı olursanda olmasanda ellerinden öperim...

YORUM YAP