İnsanlar evde, belediye iş başında

İnsanlar evde, belediye iş başında

19.04.2020 11:21:01

Silivri'de ikinci dışarı çıkma yasağında iki gün boyunca vatandaşlar evlerine kapanırken, belediye çalışmaları ilçemizin dört bir yanında hız kesmeden devam etti. Başkan Yılmaz, teknik ekibi ile yapılanları yerinden takip etti.

İki günlük ikinci dışarı çıkma yasağı süresince Silivri'de belediyenin yürüttüğü çalışmalar aralıksız devam etti. Başkan Yılmaz da her alanda gelinen aşamaları teknik ekibi ile yerinde incelemeyi sürdürdü.

BİNA REKLENDİRME ÇALIŞMASI

Sahilde binaların renklendirme çalışmasına kaldığı yerden devam edilirken sahil boyunca ağaç diplerinde de uygulama devam etti. 

SAHİL TAŞLARINDA ONARIM YAPILDI

Silivri sahilinin en işlek bölgesinde yeşil alanları ve şehir mobilyalarının onarımından sonra yer taşları tamir edilirken, palmiye diplerindeki düzenekler da yenilendi.

KALE PARK'TA HIZLA SONA DOĞRU

Kale Park'ta düzenleme çalışması da hafta sonu dışarı çıkma yasağında hız kesmedi. Tesis hızla yeni çehresine kavuşurken, Silivrililer de salgın tedbirlerinin sona ermesi ile kentimizle açık alanlarda hasret gidermek için sabırsızlanıyor.

ESKİ EMNİYET BÖLGESİ YENİLENDİ

Eski Emniyet binasının yıkılması ile bölgede başlatılan tretuvar ve yol düzenlemeleri, çöp konteynerlerinin yer altına alınma işlemi de tamamlanmak üzere. Bölgedeki çalışmalar hafta boyunca hız kesmeden sürdürüldü.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP