İngilizce Tiyatro sunarak beğeni topladılar

İngilizce Tiyatro sunarak beğeni topladılar

19.05.2017 15:11:48

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencilerinin İngilizce tiyatro gösterileri beğeni topladı...

İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Damla Akyazı, yabancı dil öğretiminde daha etkili ve kalıcı olmak, farklı etkinliklerle öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sunmak adına bir tiyatro gösterisi hazırladı. Skeç ve şarkılardan oluşan gösteri 16 Mayıs 2017 tarihinde İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu gösteri salonunda sunuldu. Oldukça eğlenceli olan gösteriyi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Özel Büro sorumlusu Aydın Dakes, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler izledi.
İlk oyun “Sarı Kız” 7. sınıf öğrencileri, ikinci oyun “Goldilocks ve üç ayı” 5. sınıf öğrencileri, üçüncü tiyatro oyunu “Kırmızı Başlıklı Kız” 7. sınıf öğrencileri tarafından İngilizce olarak başarıyla sahnelendi.
Pınar Uysal adlı öğrenci Trouble, Ilgın Can adlı öğrenci ise “Someone Like You” adlı şarkıları seslendirdiler.
İngilizce öğretmenleri Damla Akyazı'nın rehberliğinde çok iyi hazırlanan öğrenciler, yabancı dil yeteneklerini başarılı bir tiyatro oyunu olarak sahnelemenin haklı gururunu yaşadı.
Tiyatro oyunları için büyük bir özveriyle hazırlanan başarılı sahne dekoru da gözlerden kaçmadı. İzleyenler tarafından çok beğenildi. Büyük emekler sonucunda ortaya çıkan başarılı sahne gösterileri dolayısıyla İngilizce Öğretmeni Damla Akyazı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından da tebrik edildi. Ay, gösterilerde sahne olan öğrencileri de tebrik ederek, yabancı dil eğitimlerini başarıyla sürdürmelerini diledi.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP