İnce’ye Silivri desteği

İnce’ye Silivri desteği

20.03.2017 09:39:38

CHP'li Silivrililer İnce'yi Trakya miting programında yalnız bırakmadılar.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Referandum çalışmaları kapsamında Trakya'da Hayır rüzgarı estirirken, CHP Silivri'nin genç meclis üyeleri de desteklerini esirgemedi. CHP'li Meclis Üyeleri Doruk Bulut, Melih İnce ve Zafer Bıyıklı, İnce'ye bütün Trakya programında eşlik ederken, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da hem taziye dileklerin iletmek, hem de Referandum çalışmasına destek vermek için bölge belediye başkanları gibi İnce ile miting programında buluştu.

“BATILILARIN İSTEDİĞİ ‘EVET' ÇIKMASIDIR”
Kırklareli, Lüleburgaz, Edirne, Keşan, Uzunköprü'de halka hitap eden İnce, “Hollanda referandumdan ‘evet' çıkmasını istiyor. Hollanda kesinlikle AKP'lidir. Kesin ‘evet' çıkmasını istiyor. Neden? ‘Evet' çıkarsa Türkiye bir tek adam dönemine girecek. Tek adam yönetimine girince Türkiye'yi yönetmek çok kolay olacak. Tek adamı ele geçirdin mi, Türkiye'yi ele geçirmiş olacaksın. Batılıların istediği ‘evet' çıkmasıdır. Ama ben Türk milletine güveniyorum ‘hayır' diyecektir buna” şeklinde seslendi…

“EVET DİYENLER EMİN OLUN Kİ BİR KERE OKUSALAR YÜZDE 1 BİLE EVET ÇIKMAZ”
Trakya halkına seslenişlerini İnce, şu ifadelerle noktaladı: “Evet diyenler kimler, bakın Kuran-ı Kerim'in, kutsal kitabımızın ilk emri nedir Oku. İstiklal marşımızın ilk sözcüğü nedir Korkma. İlkeniz bu olsun ‘oku ve korkma'. Neyi okuyacaksın, önce 18 maddeyi oku. Buraya evet dersek terör bitecekmiş, ekonomi düzelecekmiş. Ben 50 kere okudum hiçbir maddede ekonomi ve terörden bahsetmiyor. Yapmak istedikleri anayasa değişikliğine güvenseler maddeleri tartışırlar. Güvenmedikleri için Almanya ile kavga Hollanda ile kavga. “Hayır diyenler terörist” deyip bunları konuşuyor. Hayır diyenler de evet diyenler de bu memleketin evladı. Evet diyenler emin olun ki bir kere okusalar yüzde 1 bile evet çıkmazdı…”
Haber Merkezi

YORUM YAP