İnanmış ve lige hazır bir Gazitepe

İnanmış ve lige hazır bir Gazitepe

21.09.2017 09:49:28

TFF İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Gazitepespor yeni sezon öncesi çalışmalarına hız verdi ve Silivri Stadı'nda yaptığı idmanlarla göz dolduruyor.

Kırmızı Beyazlılar haftanın son çalışmasını önceki akşam Alper Tezcan yönetiminde Silivri Stadı'nda yaptı. Yönetimin de tam kadro halinde takip ettiği antrenman taktik ağırlıklı geçti. Teknik direktör Tezcan'ın haftanın son çalışmasını çift kaleye ayırdığı belirtilirken hazırlık maçlarına büyük önem verdiği, hazırlık maçlarının ardından yeni bir takviye yapılıp yapılmayacağı hakkında son kararını vereceği bildirildi.

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”
Gazitepespor Teknik Direktörü Alper Tezcan kura çekimi sonrası yaptığı değerlendirmede rakiplerin durumuyla ilgilenmediğini, kendi takımının kendisini ilgilendirdiğini söyledi.
Tezcan “İyi bir takımımız var. Başka takımlar beni ilgilendirmiyor. Ben kendi takımıma güveniyorum. İyi bir takım olduğumuza inanıyorum. Parolamız şampiyonluk. ona göre takım yaptık. Allah izin verirse inşallah bu grupta şampiyon olmayı düşünüyoruz. Hedefi öyle koyduk. Hazırlık maçlarımızı da ciddi takımlarla oynayarak gücümüzü test edeceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP