İlkokula böyle veda ettiler

İlkokula böyle veda ettiler

25.05.2016 15:21:27

Turgut Reis İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri 20 Mayıs 2016 Cuma günü mezuniyetini kutladı. Kutlama organizasyonu Park Otel'de gerçekleştirildi. Okul Müdürü Hakan Can, Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Karaman, sınıf öğretmeni Bülent Akça ve öğretmen eşi Pınar Akça, İngilizce Öğretmeni Selda Tilev ve eşi Umut Tilev, sınıfın veli temsilcisi Çiğdem Küçükoğlu, Şerife Gürdal ve diğer veliler gecede öğrencilere eşlik etti.
Şevval Süs Evi'nin organizasyonunda düzenlenen renkli ve coşku dolu gecede öğrenciler, keyifli zaman geçirdi. İlkokul birinci sınıftan itibaren aile albümünden alınan görseller slayt eşliğinde sunuldu. Hem öğrenciler hem de verileri duygu dolu anlar yaşadılar. Dört yıldır paylaştıklarını hep birlikte gözden geçirme fırsatı buldular. Şarkılar eşliğinde dans ettiler ve doyasıya eğlendiler.
Sınıf öğretmeni Bülent Akça ile birlikte mezuniyet pastası da güzel temenniler eşliğinde kesildi. Ayrıca öğrencilere resimlerinin yer aldığı kalemlikler de mezuniyet hatırası olarak hediye edildi.
Bu özel hediyelerle daha da mutlu olan öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi. Şevval Süs Evi'nin animatörleri eşliğinde oyunlar da oynayan öğrenciler, eşsiz bir gece yaşadı.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki İyiler her zaman kazanır
Sonraki » Gazi ailesi kahvaltıda

YORUM YAP