İlkokul öğrencilerinin çantaları yine Belediyeden

İlkokul öğrencilerinin çantaları yine Belediyeden

29.09.2020 11:46:18

Silivri Belediyesi, bu sene de ilkokul öğrencilerine çanta hediyesinde bulunacak.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ilçemizde geçmişten gelen ve gelenek haline gelen ilkokul öğrencilerine çanta hediyesini bu yıl da sürdürecek.

  1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÇANTALARI DAĞITILACAK

2020-2021 eğitim-öğretim yılının pandemi nedeniyle yeni düzenlemeler eşliğinde başlaması üzerine yaşanan süreçte ilkokul 1. sınıf öğrencilerine çanta hediyelerinin Perşembe günü, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla, dağıtımı yapılmasına karar verildi. İlçemizdeki tüm okullarda öğrenim gören 1. sınıf öğrencilerine çantaları ulaştırılacak.

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilerimize çantalarını ve kırtasiye malzemelerini hediye edeceğiz. Hayırlı bir gelecek ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum. Eğitim yatırımlarımız sayesinde daha çok çalışan, kültürle, sanatla ve sporla daha fazla vakit geçiren bir nesil yetiştireceğiz.” paylaşımında bulundu.

TEMİZLİK MALZEMESİ

Silivri Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da okullara temizlik malzemesi dağıtacak. Malzemeler en kısa zamanda okullara ulaştırılacak.

Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP