İlikes ve Uçar’dan Silivrispor’a kahvaltı

İlikes ve Uçar’dan Silivrispor’a kahvaltı

28.11.2019 12:34:56

Hafta sonu Düzcespor ile oynanacak maç öncesinde Silivri'nin genç işadamlarından Uçar Turizm ve Yolunda Turizm sahipleri Serol İlikes ve Selçuk Uçar, Silivrispor'u kahvaltıda ağırlayarak zorlu maç öncesinde moral ve destek verdiler.

 

Silivri ve bölgede yaşayan tüm insanları sevdiklerine güvenle ulaştıran ve Silivrili genç işadamlarından Serol İlikes ve Selçuk Uçar'ın sahibi olduğu Yolunda Turizm ve Uçar Turizm, Silivrispor'un yanında olduklarını bir kez daha gösterdiler. Her sene birkaç kez takımı ağırlayarak desteklerini veren İlikes ve Uçar tüm takımı ve yönetimi kahvaltıda bir araya getirdi. Silivri sahilde bulunan bir işletmede tüm kadroyu bir araya getiren hafta sonu oynanacak olan Düzcespor maçında da başarılar dileyen işletme sahiplerine Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

GÜRASLAN'DAN TEŞEKKÜR

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “Silivrispor olarak her türlü desteğe açığız. Öyle ki yapılan her desteğin karşılığı mutlaka bulmuştur. Bugün bizleri kahvaltıda ağırlayarak bizlere moral olan ilçemizin genç işadamlarından Uçar Turizm ve Yolunda Turizm sahipleri Serol İlikes ve Selçuk Uçar'a kulübüm ve şahsım adına teşekkür ederim. Ne mutlu ilçesinin kulübüne destek olan ve sahip çıkan esnafımız yanımızda. Tekrar teşekküre ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki TSM konseri
Sonraki » İYİ’ler Bek ile yola devam edecek

YORUM YAP