İl Müdürü Yazıcı, Çeltik İlkokulu’nu ziyaret etti

İl Müdürü Yazıcı, Çeltik İlkokulu’nu ziyaret etti

25.09.2019 10:25:02

İstanbul İl Müdürü Levent Yazıcı, önceki gün yaptığı Silivri ziyaretinde Çeltik İlkokulu'nda incelemelerde bulundu.

Yaz aylarında Çeltik İlkokulu velilerinin davetleri üzerine Hürhaber Gazetesi olarak ziyaret ettiğimiz 1952 yılında inşa edilen okulun içler acısı halini ve yaşanan mağduriyeti gündeme getirmiştik. Okulun yıkılıp yeniden yapımını üstlenecek hayırsever iş insanına da ulaşmamıza rağmen yetkililer tarafından kabul edilmedi ve Çeltikli vatandaşların mağduriyetleri devam etti. Yarım dönemlik süreçte iki katlı yepyeni bir okul binasına kavuşmayı ümit eden Çeltikliler, yeni 2019-2020 eğitim-öğretim yılına aynı koşullarda başlamak zorunda kaldı. Yetkililer, okul binasının devlet imkânlarıyla yenileneceğini söyledi.

Ülkemizin yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle birçok yatırımın iptal edildiği ve yeni okul binası ödeneklerin çıkma ihtimallerinin çok zayıf olduğu bir dönemden geçtiğimiz şu süreçte Çeltik İlkokulu için yeni bir şeyler söylemek zor.

İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAZICI, ÇELTİK İLKOKULU'NU İNCELEDİ

23 Eylül 2019 tarihinde Silivri'ye gelerek Çeltik İlkokulu'nda incelemelerde bulunan İstanbul İl Müdürü Levent Yazıcı, burada acil onarımların yapılacağını, Valilik onayıyla 8 derslikli bir ilkokul binası için gerekli girişimlerde bulunduklarını paylaştı.

Kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Şube Müdürü Can Cihangir Turan da eşlik etti.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP