İl Milli Eğitim Müdürü Silivri’deydi

İl Milli Eğitim Müdürü Silivri’deydi

18.02.2017 10:57:24

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, dün Silivri'ye gelerek okul yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, dün İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'yi Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda ağırladı. İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, şube müdürleri Osman Kesici ve Mehmet Şen ile okul müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Yelkenci'ye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak da eşlik etti.
Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay'ın ilçemiz hakkında bilgilendirme sunumuyla başladı.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk Yelkenci yaptığı konuşmada okul-veli iş birliğinin önemine dikkati çekti. Eğitim kalitesini daha da arttırmak için çaba gösterilmesi, paydaşlarla iletişim halinde olmak gerektiğini söyledi. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi için okul müdürlerle görüş alışverişinde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, okul müdürlerin projelerini, istek ve önerilerini dinledi, sorunları ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Şerife Baldöktü Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sakine İzgi'nin tablolarını İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci'ye ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Molak'a, hediye etmesiyle toplantı sona erdi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Fotoğraf
Sonraki »

YORUM YAP