İhtiyar Ağaç Radyo tiyatrosu annelere hediye edildi

İhtiyar Ağaç Radyo tiyatrosu annelere hediye edildi

16.05.2018 09:45:02

İhtiyar Ağaç Radyo tiyatrosu annelere hediye edildi Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü dolayısıyla hazırladığı İhtiyar Ağaç Radyo Tiyatrosunu Küpe FM aracılığıyla sunarak annelere hediye etti.

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü dolayısıyla Silivri annelerine hediye olarak hazırladığı İhtiyar Ağaç Radyo tiyatrosunu Küpe FM'de sundu. Sabahat Emir'in yazdığı, Öznur Kırkıcı'nın yönettiği, idari yapımını Oğuz Kağan Aydos, kurgu ve montajını Kamil Bilici'nin yaptığı tiyatro 13 Mayıs Pazar günü sunuldu.
Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, tiyatroyu dinlemek için Silivri Sahilindeki Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çay Bahçesi'nde bir araya geldi. Oyunu izleme heyecanlarını, Silivri eski dönem Kaymakamı Mesut Demirkol ve eşi Güneş Demirkol, eski dönem İlçe Tarım Müdürü Hasan Güven ve eşi Selva Güven, iş insanı Celalettin Yazıcı ve eşi Fulya Yazıcı, Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ve Selimpaşa Platformu da katılarak paylaştı. İhtiyar Ağaç Radyo Tiyatrosunu hazırlama sürecinde desteğini esirgemeyen, oyuna sesiyle katkı sunan Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar'a ve katılan konuklara teşekkür edildi.
Yayını kaçıranlar youtube'den Küpe Fm & Silivri Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi-İhtiyar Ağaç Radyo Tiyatrosunu izleyebilir.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Aşk oyunu...
Sonraki » Sektör, Bahar paketi ile rahatladı

YORUM YAP