İhtiyacınız olan her şey Asya Mobilya'da

İhtiyacınız olan her şey Asya Mobilya'da

19.10.2016 09:54:39

Cemalettin Doğan ve Faik Demircan'ın ortaklığıyla kurulan Asya Mobilya, mobilya dekorasyon imalatı yaptıracak olanların ve yenilikçi bakış açısına sahip özgün tasarım arayan müşteri kitlesinin yüzünü güldürecek. 

Sektörde uzun yıllara dayanan bilgi, imalat tecrübesi ve usta kadrosuyla büyüme hamlesine İstanbul'un Trakya'ya açılan kapısı konumundaki Silivri'de devam etme kararı alan Asya Mobilya, yaşam alanlarınızı yenileyecek mobilya modellerinden yer ve zemin kaplamalarına, iç ve dış mekan güvenlik ayrıntılarından ev dekorasyonu ürünlerine kadar birçok özgün koleksiyonu sizlerle buluşturuyor. Çekirdekten yetişme kadrolarıyla yaklaşık 20 seneye imza atan Asya Mobilya, 1999 yılında İstanbul Küçükçekmece Sefaköy semtinde açılan ilk mağazayla sektöre merhaba dedi. Yaklaşık 3 aydır faaliyet gösteren Asya Mobilya Silivri Şubesi, kaliteli ürün ve işçilikle yaşam alanlarınızı güzelleştirmeyi hedefliyor.

İSTANBUL'UN BİRÇOK NOKTASINA HİZMET VERİLİYOR
Sektöre ahşap parke ile başlayan daha sonra günün ihtiyaçlarına göre kendini geliştiren firma, lamine parke, mutfak dolabı, ahşap kapı, tüm mobilya işleri ve mimari dekorasyon alanında uzun yıllardan beri İstanbul'da hizmet vermiştir ve vermeye devam etmektedir. 1999'da kurulan mutfak mobilya imalatında birçok semte hizmet vermektedir, inşaat projelerinde iç mekanlara uygun ve kaliteli işçilikleri ile sorunsuz bir çalışma yapmaktadır.

YAPTIRMAK İSTEDİĞİNİZ İŞLERİNİZ İÇİN ÜCRETSİZ KEŞİF TALEP EDEBİLİRSİNİZ
Asya Mobilya mutfak dizayn, mimari dekorasyon alanında güçlü kadrosuyla evlerinize, villalarınıza uygun fiyat, işçilik ve malzeme garantisi ile en iyi hizmeti vermek için siz değerli müşterilerinin ücretsiz keşif talebini bekliyor. Yaptırmak istediğiniz işleriniz için ücretsiz keşif talep edebilirsiniz, Asya Mobilya pazar günü hariç her gün açık.

PROJE BAZLI İÇ MEKAN TASARIMLARI YAPILIYOR
Mobilya, mutfak ünitesi, kapı imalat açıklığını kapatmak ve müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına hizmet için İstanbul'un yeni çekim merkezi olması en kuvvetli adayları arasında gösterilen Silivri'yi tercih eden Asya Mobilya'nın kurucu ortakları aynı zamanda inşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sunuyor.


HİZMET ANLAYIŞIYLA FARK YARATIYOR
Mutfak dolabı, iç mekan kapıları, dış mekan çelik kapıları, banyo dolapları, laminant parke, portmanto vb. gibi mobilyaya hitap eden ve ahşap denildiği zaman yapamayacağı hiçbir çalışma olmayan firma, kaliteli malzeme ve işçilik anlayışıyla benzerlerinin arasından sıyrılarak günümüze gelen köklü bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Önce sizi dinliyor, sonra yaşamsal mekanlarınızın ihtiyacı doğrultusunda size en uygun malzeme ve maliyet sunuluyor. Zamanınızın değerli olduğunun bilinciyle hemen işe başlanarak, gerekli olan ekip ve ekipmanla her daim hizmet sunuluyor. Yaptıkları işin arkasında durarak, montajdan önce olduğu gibi sonra da tüm kontrolleri yaparak müşterilerine fayda sağlayacak şekilde işler teslim ediliyor.

İLETİŞİM
“Başarı yapılan iş sayısının yüksekliğinde değil, müşterilerimizin yüzündeki tebessüm ifadelerindedir” sloganından hareketle yola çıkan Asya Mobilya, Alibey Mahallesi, Çeşme Caddesi, No: 19 Silivri adresinde hizmetinizde. 0212 806 43 37 nolu numarayı arayarak aradığınız tüm bilgilere ulaşabilir, www.asyamobilya.net adresinden malzeme portföyünü görebilir, asya_ mobilya57@hotmail.com adresinde de teklif alabilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP