iBB iftar sofrası Fatih’te kuruldu

iBB iftar sofrası  Fatih’te kuruldu

23.05.2018 11:35:25

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği AK Parti İlçe Başkanlığının organize ettiği "Gönlümüz Bir, Soframız Bir" sloganı ile hayata geçirilen iftar programlarının bir diğeri Fatih Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği ve AK Parti İlçe Başkanlığının ev sahipliği yaptığı her Ramazan Ayı'nda geleneksel olarak düzenlenen sokak iftarları Fatih Mahallesi ile devam etti. Yoğun katılımın olduğu iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolu Başkanı Ülkenur Büke ve yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolu Başkanı Şafak Karabina ve yönetimi, AK Parti Silivri'nin Milletvekili Aday Adaylarından Saffet Sert ve Talha Çetin, AK Parti eski İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Silivri Samsunlular Derneği Başkanı Bilhan Ahçıoğlu ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar iştirak edenler arasındaydı.

BOZOĞLU'NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ortamını bu yıl da Silivri'de en iyi şekilde yaşatacaklarını belirten İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Hepinizi saygı ile selamlıyorum. Başı mağfiret, ortası rahmet ve sonu kurtuluş olan Ramazan ayınızı tebrik ediyor, oruçlarınızın ve ibadetlerinizin kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaşmak ve aynı anda oruç açmanın huzuruna erişmek bizim adımıza onurdur.” dedi.

İFTARDAN SONRAKİ ZAMAN DİLİMİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERLE RENKLENDİRİLDİ
İftar programında çocuklar da unutulmadı. Meddah gösterisi, pamuk şekeri, yüz boyama ve Hacivat&Karagöz perde oyunu ile gönüllerince eğlenen çocuklar, nostaljik bir akşam yaşadı.

Haber Merkezi

YORUM YAP