XXXXX

Huzur Toplantısı


Polis-Halk ilişkilerini geliştirmek, vatandaşlarımızın sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı'nın da katılacağı Silivri Emniyeti'nin düzenlediği Huzur Toplantısı bugün saat 14.00'da Ünsal Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Trafik konusundaki sıkıntıların toplantıda ele alınması bekleniyor.

FABRİKALAR KURTULUŞ
YOLUNA GİRDİ
Silivri SİAD'ın öncülüğünde üyeleri fabrikalarını, kazanılmış haklarını korumaya çalışırken, ilçemiz de gelişiminin ve istihdam alanlarının yollarını olabildiğince açık tutmanın mücadelesi içerisinde. Silivri SİAD, kendi içinde çözüm mücadelesi vere dursun, siyasi iradenin desteği, yönetimin yetkisi olmadan başarması en iyi koşulda çok zaman alırdı. Bu süreçteki belirsizlik de Silivri'ye yapılan, yapılacak olan yatırımların önünü kapatırdı. Zaten var olan istihdam sorununu daha da içinden çıkılmaz bir hala taşırdı.
Silivri'nin İBB umutları SİAD'ın Pazartesi günkü toplantısından sonra yeni bir boyutta yeşerdi. Işıklar, İBB ile ilişkileri düzelttikçe bu durumdan memnun olmayacak kesimler de olacaktır mutlaka… Gerek kendi siyasi saflarında, gerekse AKP tarafında aksi yönde yapılan yorumların boşa çıkması sahiplerini memnun etmeyecektir!

BELEDİYENİN ŞEFKAT
ELİ İŞBAŞINDA
Silivri Belediyesi'nin hizmete açtığı Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi bakıma muhtaç engelli ve yaşlılarınıza tamamen ücretsiz her türlü hizmet sunuyor. İlk etapta ihtiyaçlar belirlenip, eğitimden, bakım, refakat, nakil, sosyal etkinlik, iş istihdamı, kurumlar arası ilişkilere kadar bakıma muhtaç vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Çevrenizdeki bakıma muhtaçlara siz de destek olup Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'nden yararlanabilmelerini sağlayın. Bunun için Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ne 728 67 28 nolu telefondan ulaşmanız yeterli.

En az benim kadar sizlerin de gülmeye ihtiyacı vardır bu aralar. Bu durumda fıkra bölümümüze yer ayıralım bugün:

ERKEKLER MELEKTİR 'ACABA'      
Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der.
Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler.
Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. Ormancı "Hayır" diye cevaplar.
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.
"Baltan bu muydu? "
Ormancı yine "Hayır" diye cevaplar.
Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar.
"Baltan bu muydu?" ormancı "Evet" der.
Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir.
Ormancı mutlu bir şekilde evine döner.

Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düşer.
Ormancı "Aman tanrım" diye bağırır. Peri yine belirir ve sorar: "Ne diye bağırıyorsun?" Ormancı "Karım suya düştü" der.
Peri suya dalar ve Jennifer Lopez'le birlikte geri döner.
"Senin karın bu mu?" diye sorar. Ormancı "Evet" der.
Peri sinirlenmiştir. "Yalan söylüyorsun. Gerçek bu değil" der.
Ormancı "Özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur.
Bu hikayeden alınacak ders :
Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir : )

YORUM YAP