“Hizmet için koşacağız”

“Hizmet için koşacağız”

28.02.2019 12:17:37

Amatör Kulübü'nde futbol oynadığı Gazitepe Mahalle vatandaşlarıyla kucaklaşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Hizmet için koşacağız. En az sizin kadar Gazitepeli olabilmek için şahsıma ve ekibime desteğinizi bekliyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, geçmiş yıllarda Amatör Takımında futbol oynadığı Gazitepe Mahallesi'ne giderek sakinleriyle buluştu. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Yılmaz'a AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

BOZOĞLU: DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Gazitepeli'lerin Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Volkan Yılmaz'a gönlünü daha da açacağını biliyoruz. Hizmete susayan Silivri'yi inşallah Volkan Başkanımızda çok daha iyi yerlere getireceğiz. 31 Mart yerel seçimlerinde hepinizin oyunu bekliyoruz.” dedi.

YILMAZ: GAZİTEPE BİZLERİ ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Gazitepeli'lere şöyle seslendi: “Bu soğuk akşamda bize açılan kapılara ve sıcacık yüreklere teşekkür ederim. Gazitepe, bizleri ziyadesiyle çok mutlu etti. Her zaman buraya gelirken eski yaşanmışlıklar ve içimde ayrı bir heyecan oluyor. Yeri geldiğinde üzüldüğümüz ama birçok kez de sevindiğimiz, Silivri'deki ilk Amatör Küme'nin kurulduğu, ilk şampiyonluğunu yaşadığım köy Gazitepe'dir. Kulüp Başkanım, çok sevdiğim ağabeylerim, takım arkadaşlarım burada. Çok güzel günler yaşadık. Bugün de Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkanı olarak sizlerin huzurunda olmak ayrı bir heyecan veriyor.

“İLERİYE DEĞİL, GERİYE GİDEN BİR GAZİTEPE GÖRÜYORUM”
Silivri'de yapılmayanları, yapılamayanları, unutulan mahallelerimizi biz unutmayacağız. 1990 Yılındaki Gazitepe'nin huzurunu ve refahını hatırlıyorum. Bugünkü Gazitepe'ye baktığımda ileriye değil, geriye gittiğini görüyorum. Hele 2009 yılından sonra köy tüzel kişiliği kapatılıp mahalle haline getirildiğinde her geçen gün tarım ve hayvancılığın yok olduğunu, imar problemlerinin çözülememesi nedeniyle köyden şehre göç veren bir Gazitepe var. Gençlerimiz burada yaşamaktan vazgeçmiş. Oysa ki Gazitepe, Silivri'deki yaşanılacak en güzel köylerden biri.

“İMAR PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ, TARIM VE HAYVANCILIĞA DESTEK OLACAĞIZ”
Hemen hemen tüm mahallelerde yaşanan imar problemini çözeceğimizin müjdesini veriyorum. Bir türlü uygulanamayan 18. Madde uygulamasının makul ve mantıklı, çevreye ve doğaya saygılı bir şekilde, 4-5 kata çıkarılıp, emsalin 0,80 seviyesine çıkartılıp, halkla anlaşarak imar sorununu çözeceğiz inşallah. Gazitepe'deki insanların arsa ve arazilerinin Silivri'deki bir daireye eş gelmediği günleri geride bırakacağız. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın dertlerine ortak olacağız. Silivri'ye çok modern bir mezbaha ve hayvan satış yeri inşa edeceğiz. Bunların hepsini yapacak güçte, kararlıkta ve azimdeyiz. 10 Yıldır yapılamayanlar Silivri'nin canına tak etti.

“BELEDİYENİN KAPILARI HEPİNİZE AÇIK OLACAK”
Seçildiğim günden itibaren sizlerle beraber olacağım. Kimseyi ayırt etmeden, ötekileştirmeden herkese eşit hizmet edeceğiz. Belediye sizlere, yokuş değil iniş yeri olacak. Belediyenin kapısı hepinize açık olacak.
En az sizler kadar Gazitepeli olabilmek için şahsıma ve ekibime desteğinizi bekliyorum. En az benim kadar dinamik bir ekiple yola çıktık. Hiç durmayacağız, hep koşacağız. Sizlerle birlikte hizmet için yarışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle bu akşam bu güzel toplantıda bizleri ağırladığınız, kucağınızı ve yüreğinizi açtığınız için çok teşekkür ediyorum.”


Renginar SALİ

YORUM YAP