HiS GLOBAL SiGORTA’DAN en hesaplı fiyat, en iyi teminat güvencesi

HiS GLOBAL SiGORTA’DAN en hesaplı fiyat, en iyi teminat güvencesi

8.05.2018 09:42:46

Trafik sigortası, kasko, dask, konut sigortası, işyeri sigortası, nakliyat, hayat sigortası, bireysel emeklilik, özel sağlık sigortaları alanında hizmet veren His Global Sigorta Aracılık Hizmetleri; sunduğu hizmetin optimum fiyat, zamanında hizmet ve taahhüt edilen kalitede olmasını gerçekleştirerek müşterilerinin memnuniyetini kazanıyor.

Sigorta sektörünün tecrübeli ismi Hikmet Sevindir'in sahipliğinde ilçemizde faaliyet gösteren His Global Sigorta, uygun fiyat ve yüksek teminatlı sigorta çözümleri ile eviniz, arabanız, hayatınız, sağlığınız ve emeklilik günleriniz için riskleri en aza indiriyor. Sadece Silivri'ye değil, Türkiye'nin her yerinde hizmet verebilecek bir altyapıya sahip olan sigorta şirketi; hayatınızın her döneminde değişen ihtiyaçlarınıza uygun geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerine sıra dışı bir sigortacılık deneyimi sunuyor…

SEVİNDİR: KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE UYGUN FİYAT POLİTİKAMIZ EN BELİRGİN ÖZELLİĞİMİZ OLACAKTIR
His Global Sigorta Aracılık Hizmetleri'nde teknolojiyi sigortacılığın ve sundukları hizmetlerin merkezine konumlandırdıklarını böylece müşterilerine ulaşılabilirlik, kolaylık ve çözüm sağladıklarını söyleyen Hikmet Sevindir, sigorta ihtiyaçlarınızın çözümlenmesini hedefleyen şirketinin kurumsal kimliği hakkında bilgi verdi. Sevindir, “Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde kısa süre içinde yerel ve bölgesel düzeyde önemli başarılara imza atmıştır. Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz bölge halkının teveccühü ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır, işbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır. Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır. Kalite ve Güven ilkemizle çıktığımız bu yolda müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikamız en belirgin özelliğimiz olacaktır. Sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, sigortacılık sektöründe çığır açan projelerimizle sizlere daha ferah bir yaşam düzeyinin yanı sıra çeşitli sigortacılık ürünlerimizle güven içinde bir gelecek sunmayı amaç ediyoruz. “Sigortacı, hasar anında belli olur” anlayışıyla,7/24 ulaşılabilir olma avantajımızı tüm bölge halkına yaşatma gayreti içindeyiz. Hasar anında hızlı çözüm üretme ve olumlu sonuç becerilerimizle müşteri memnuniyeti sağlamak önceliğimiz olmuştur ve bundan sonra da öyle olacaktır.” diye konuştu.

İletişim Bilgileri;
His Global Sigorta'nın ürünleri ve hizmetleri hakkında sormak istedikleriniz için (0212) 727 60 51 numarasını arayabilir, www.hisglobalsigorta.com web adresine göz atabilir veya Alibey Mahallesi, Şerif Sokak, No:14/1, Kat:3 adresindeki sigorta ofisini ziyaret edebilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP