XXXXX

Heyecanlar ertelendi…

Yeni bir ay ve yeni bir hafta. Son günlerde aldığımız zam haberleriyle pahalıya mal olacak yaşam koşulları birçok insanın gözünü korkutmuş olmalı. Yaz sezonun bitmesi ile birlikte Silivri'de yaşanan hareketi baharın son sıcak günlerine borçluyuz. Erken seçim sürecinin kesinlik kazanmaması ile birlikte siyasette bile bir durulma yaşandı. Aday adayları furyası kendini geriye çekti. Sivri çıkışlar, temkinli bekleyişlere tercih edildi… Heyecan bitmedi tabi ki sadece bastırıldı.
İyi haftalar!

KARAKAŞ: SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR
Erken yerel seçim beklentileri henüz bir kesinlik kazanmamış da olsa, normal süresine doğru ilerleme kat ediliyor. Yani vatandaş sandığa Mart 2014'te gidecek gibi. Bu seçim süreci yerel olduğu için bizler açısından daha da önemli. Ülkeyi değil yaşadığımız şehirlerdeki kişileri belirleyeceğiz. Sandık sorumlularıyla hafta sonu gerçekleştirdiği buluşmada, teknik bilgileri bir kenara koyacak olursak, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, "Seçim sandıkta kazanılır. İstediğiniz kadar çalışın, hizmet edin sandıklara sahip çıkmazsanız, seçimi kaybedersiniz” dedi.

AÇIKLAMA
Gazetemizde çalışan Tolga Emek ve Engin Akın ile yollarımızı ayırdık. Her ikisine de emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum; yolları açık olsun!

KASIM MECLİSİ BUGÜN TOPLANIYOR
Silivri Belediye Meclisi'nin 05/11/2012 Pazartesi tarihine rastlayan Kasım Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, bugün saat 14.30'da Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında görüşülecek gündem maddeleri şu şekilde;
1- Belediyemize ait Selimpaşa Mahallesi, 54-55 pafta, 5734 nolu parselde kayıtlı 2 katlı binanın karakol binası olarak tahsisinin görüşülmesi.
2- Belediyemiz kadrolarında derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi.
3- Mülkiyeti belediyemize ait Selimpaşa Mahallesi, 743 ada, 7 parselde kayıtlı taşınmazdaki trafo yerinin Bedaş'a tahsisinin görüşülmesi.
4- Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 21 pafta, 1055 parselde sosyal tesis ve spor kompleksinin yapımı karşılığı kiralanmasının görüşülmesi.
5- Silivri Seymen köyü 1/1000 ölçekli uygulama imar planının görüşülmesi.
6- Silivri, Alipaşa Mahallesi, 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazların görüşülmesi.

KAN BAĞIŞI ÖNEMLİ
Ak Parti Silivri Gençlik Kolları'nı organize ettikleri kan bağışı kampanyası nedeniyle kutluyorum. Kan bağışının hayat kurtarmada taşıdığı önemi unutmayalım ve unutturmayalım. Siyaset topluma hizmetse eğer bu da bir hizmettir.

NİCE GÜZEL YAŞLARA
Siyasetimizin ağır abisi Yetgin Çavdar ve Silivrililerinin yakından tanıdığı Tansel Ayyıldız'ın doğum günleri bugün. Her ikisini de kutluyor, bu vesile ile sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

CHP PANELİNE TEBRİK
Bir kutlama da CHP'ye... Diğer paneller hakkında çok bilgi sahibi olmadım (benim eksikliğim) ama son programları katılımcılar açısından mutlaka faydalı olarak değerlendirilebilir. Konuşmacılar da çok doğru seçilmiş. Aktarılan bilgiler ise etrafımızda gelişen olaylara bakış açısını ciddi ölçüde etkileyecek potansiyelde. Sadece toplum açısından değil, CHP'nin de kazanacağı bir çalışma; ‘kazan, kazan' sistemi yani...

YORUM YAP