“Her güne yeni bir mezun” projesinden yeni paylaşımlar

“Her güne yeni bir mezun” projesinden yeni paylaşımlar

25.11.2020 10:07:05

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne yeni bir mezun” adlı projesi kapsamında mezun öğrencilerinden Hilal Oral ve Buket Nazan Badem'e yer verdi.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” adlı projesi kapsamında Hilal Oral ve Buket Nazan Badem adlı mezun öğrencilerini paylaştı.

MEZUN ÖĞRENCİLERDEN HİLAL ORAL

Hilal Oral, 2014 yılında Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı'ndan mezun oldu. Ardından Trakya Üniversitesi'nde Turizm ve Otel İşletmeciliği okudu. 2017 yılında Onur Havayollarında Kabin Memuru olarak görevine başladı. 2019 yılı Mart ayından beri Corendon Havayolları'nda çalışmakta.

BUKET NAZAN BADEM

Buket Nazan Badem, 2012 yılında okulumuzdan mezun oldu. 2016 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu. Sırasıyla Klasis Golf Resort otel, Triscinamre CLub Sicilya, Hotel Villa Athena, Hapimag Resort Bodrum, Caressa Luxury Collection Resort & Spa  Bodrum, Karinna Otel Uludağ convention,  Mivara Luxury Resort Otel'de çalıştı. 2018 yılından beri bir Havayolu şirketinde Kabin Memuru olarak görevine devam etmekte. Ayrıca 2020 Ekim ayında öğrencimiz ‘Sus' isimli kitabını kaleme alarak yayımladı. 2021 yılı içinde Kişisel Modern Sanat Galerisi açmak üzere hazırlıklara başladı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüm mezun öğrencilerine olduğu gibi Buket Nazan Badem ve Hilal Oral'a çizdikleri mesleki ve hayat yolunda başarılar diledi.

Renginar SALİ

YORUM YAP