“Her güne bir mezun” projesi yeni örnekleriyle

“Her güne bir mezun” projesi yeni örnekleriyle

2.12.2020 09:31:17

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesinde mezun öğrencilerinden Deniz Doruk Yüksel ve Kemal Aydoğan'ın mesleki yolcuğunu paylaştı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun” projesi yeni örneklerle sürüyor. Okulumuz mezun öğrencilerinden Deniz Doruk Yüksel ve Kemal Aydoğan'ın iş hayatındaki gelişmeleri paylaştı.

DENİZ DORUK YÜKSEL

Deniz Doruk Yüksel, okulumuzdan 2015 yılında mezun oldu. Eğitim dönemindeki iki stajını Best Western Otel ve Wow İstanbul Cobvention Otel'de yaptı. 2019 yılında Gelişim Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi süresince Portekiz'de Polytecnica of instute Guarda'da 6 aylık Erasmus programına katıldı. Alesta Restoran, Çırağan Palace Kempinski, Swissotel The Bosphorus'da ve 2019 Temmuz ayında İspanya'nın Bilbao kentine giderek Neura Guggenheim Restoran'da çalıştı. Apartman Yeniköy isimli Restoran'da çalışmaya devam etmekte.

KEMAL AYDOĞAN

Kemal Aydoğan, okulumuzdan 2014 yılında mezun oldu.  Nov Otel, TBMM Protokol Servisi, Eatly Restoran, Rawda Resort Otel gibi işletmelerde çalıştıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Aşçılık Bölümünden mezun oldu. 2014-2018 yılları arasında Afyon'da birçok işletmede Afyonkarahisar gastronomisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla menü ve mutfak kurulumu üzerine çeşitli çalışmalarda bulundu. 2018 yılından beri Big Chefs Restorantları'nda Dömi chef olarak görevine devam etmekte. Ayrıca 2021 yılından itibaren doğal katkısız şarküteri ürünleri satışa sunmak üzere kendi markası için patent başvurusu yaptı.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerini tebrik ederek yaşamlarında sağlık, mesleki hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP