HEPAR’dan gençlere çağrı

HEPAR’dan gençlere çağrı

9.08.2017 18:10:28

Hak ve Eşitlik Partisi Silivri İlçe Başkanlığının ilçemizde kuruluş ve örgütlenmesinin ilan edildiği basın açıklamasında gençlere açık çağrıda bulunuldu.

Hak ve Eşitlik Partisi Silivri İlçe Başkanlığı adına yapılan yazılı basın açıklaması aynen şu şekilde:

“HEPAR, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN ONUR NÖBETİNİ TUTAN GENÇLİK HAREKETİDİR”
“Silivri'deki Vatanperver Türk halkı çağrımız size! Hak ve Eşitlik Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onur nöbetini tutan gençlik hareketidir! Bugün Hak ve Eşitlik Partisinin; parti meclisinin, merkezi disiplin kurulunun ve başkanlık divanının %70'i Türk gençlerinden oluşmaktadır. Siyasi tarihte bir eşini daha gördünüz mü? Gençler bu kadar söz sahibi olmuş muydu? Artık söz biz Türk gençlerinde, geleceğimiz kendi ellerimizde! Düzen partilerinin tümü gençlik kolları teşkilatlarını “ayakçı” olarak ya çatışmanın olacağı yerlere gönderdi ya da broşür dağıtmaya gönderdi. Bugün Türkiye Cumhuriyet'inin müdafaa-i vatan konusunda öncülük edecek gençlere ihtiyacı vardır.

“ÜLKEMİZ BİR BATAKLIĞA SÜRÜKLENMEKTEDİR”
Artık ülkenin geleceği hakkında söz sahibi “fikir yaşlılığı” gerçekleşmiş kişilerde değil, Türk gençliğinde olmalıdır. Ülkemiz bir bataklığa sürüklenmektedir. Ülkede ipler koptu! Düzen partilerinin ülkeyi getirdikleri nokta ortadadır. Başlarındaki ve yaptıkları bellidir. Halkımız yeni bir çıkış yolu aramalıdır. Yaşadığımız dönem “Bu düzen böyle mi gidecek artık yeter!” dönemidir. Hak ve Eşitlik Partisi; yurt sevgisinin simgesidir, amacı ülkemizin ulusal sesi ve geleceğini tayin etmektir. Bugün çağdaşlık ve bağımsızlık için, toprak bütünlüğümüz ve huzurumuz için, bir adım öne atılma zamanıdır.

“ZOR OLANA TALİBİZ”
Biz Türk gençleri olarak “zor” kelimesini hayatımızdan çıkartıyoruz. Zor olana talibiz ve başaracağız! Türk Milleti üzerindeki ölü toprağı atmalıdır! Düzen partileriyle verilecek bir iyi sonuç kalmamıştır. “Ben varım!”, “Artık yeter!”, “Yapılacak çok şey var”, “Bir ucundan tutmalıyım!”, “Kimse bizi teslim alamaz!”, “Taşı sıksak suyunu çıkartırız!” fikriyle büyük bir azim ve çalışkanlıkla, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, Osman Pamukoğlu önderliğinde, doğru çatı altında mücadele vermeye başlarsa ülkemizi ve büyük Türk Milletini kötü günlerden kurtarabiliriz.

“BU ÜLKENİN VE VATANDAŞLARIMIZIN UMUDU HEPAR'DIR”
Bu ülkenin ve vatandaşlarımızın umudu HEPAR'dır. Mehmet Akif'in dediği gibi: “...His yok, hareket yok, acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin... ...Feryâdı bırak, kendine gel, çünkü zaman dar... Uğraş ki: telâfi edecek bunca zarar var...”
Bayrak ve sancak HEPAR'dır! Tüm halkımızı HEPAR çatısı altında toplanmaya ve Silivri'deki teşkilatlanma çalışmalarına davet ediyoruz! Tek umut, tek yol Hak ve Eşitlik Partisi! Tüm Silivri halkına saygılarımızla...”

YORUM YAP