Haziran meclisi görüşüldü

Haziran meclisi görüşüldü

14.06.2016 09:18:14

10 Haziran Cuma günü Silivri Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Haziran ayı toplantısında tüm gündem maddeleri oybirliği ile karara bağlandı. Cumhuriyet Halk Partisinden Cengiz Aksu, Devrim Uzun, Doruk Bulut; Adalet ve Kalkınma Partisinden Mustafa Saral mazeretleri dolayısıyla meclis toplantısına katılamadı. Yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından bir önceki meclise ait oturum tutanaklarının da oybirliği ile okunmuş kabul edilmesiyle gündeme geçildi.

GÜNDEM OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
 Belediyemiz ile Tüm-Bel-Sen (Memur Sendikası) arasında imzalanan toplu sözleşmenin onaylanması ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi.
 Silivri İlçesi, Alipaşa Mahallesi Güneyi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı içinde yer alan, 351 ada, 4-13 parsellere ait plan değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.
 İlçemiz sınırları içerisindeki isimsiz parkların isimlendirilmesi ile ilgili İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi.

KOMİSYONDA BEKLETİLECEK
 Silivri Selimpaşa Mahallesinin iki ayrı mahalle olacak şekilde bölünmesi ile ilgili İmar ve İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesinin, yapılacak işlem mahallede yaşayan vatandaşları yakından ilgilendirdiğinden gerekli araştırmaların yapılması için komisyonda bekletilmesine oybirliği ile karar verildi.

Haber: 
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP