Hayırsever Yusuf Sarıbekir, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Hayırsever Yusuf Sarıbekir, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

5.07.2021 10:15:24

Hayırsever iş insanı Yusuf Sarıbekir, yıllardır destek olduğu ve adının da verildiği lisenin başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

Eğitim gönüllüsü, hayırsever iş insanı Yusuf Sarıbekir, yıllardır maddi manevi destek olduğu, atölyeler kazandırdığı, personeliyle pratik eğitim ve malzeme desteğinde bulunduğu, adının da okula verildiği Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ödül yağmuruna tuttu.

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı mezunlarından başarılı olan öğrenciler Sarten Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

BİRİNCİLERE ALTIN VE PARA ÖDÜLÜ

Programda okulun Anadolu Meslek Program Ve Anadolu Teknik Program okul türünde birincilere Tam altın, ikincilere Yarım altın, üçüncülere Çeyrek altın ayrıca her bir alanda birinci olan öğrencilere ise 500 Tl hediye çeki verildi. 

Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Artar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan ve veliler katıldı.

Okul Müdürlüğü, öğrencilere katkılarından dolayı Yusuf Sarıbekir'e ve Sarten Ambalaj San. Ve Tic. A.Ş. ailesine teşekkür etti.

YORUM YAP