Hayırsever Mustafa Can’a okulundan teşekkür plaketi

Hayırsever Mustafa Can’a okulundan teşekkür plaketi

25.04.2019 11:12:29

Hayırsever Mustafa Can, bağışladığı okulu Abdullah-Aliye Can Anaokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

İlçemiz hayırsever iş insanlarından, eğitim gönüllüsü Mustafa Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı'nın 99. yılı dolayısıyla okulu Abdullah Aliye Can Anaokulu tarafından düzenlenen törende onurlandırıldı. İlçemize Abdullah Aliye Can Cami ve okul kazandıran Can, çocuk sevgisini daima sıcak hissederek onlara olan ilgi ve desteğini hiçbir zaman esirgemedi. Öğrencilere eğitim burslarıyla katkı sunan Mustafa Can, anne ve babasının ismini verdiği okulundan da desteğini esirgemiyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katılan Can'a, okulu tarafından verilen Teşekkür Plaketi, İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan tarafından takdim edildi.

DAĞAŞAN: MUSTAFA CAN, SİLİVRİ'MİZİN BÜYÜK BİR DEĞERİDİR VE BİRÇOK HAYRA VESİLE OLMUŞTUR
Dağaşan, “Mustafa Can, Silivri'mizin en büyük hayırseverlerinden bir tanesi. Önce eğitim dedi, anaokulunu yaptırdı, daha sonra maneviyat dedi büyük bir cami yaptırdı. Kendisi birçok hayra vesile oldu. Mustafa ağabeyimizin her zaman söylediği bir şey var; “Candan önce onur gelir” Bu, bizim için büyük bir düstur. Silivri'mizin için büyük bir değer. Hepiniz adına kendisine saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.” sözleriyle hayırsever Can'a teşekkür etti ve plaketi sundu.

CAN: ÖNEMLİ OLAN EGEMENLİĞİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ ÇOCUKLARIN YETİŞMESİDİR
Hayırsever iş insanı Mustafa Can, duygu ve düşüncelerini şu ifadelerle açıkladı: “Ben de herkese çok teşekkür ediyorum. Sizleri bir arada görmek beni çok mutlu ediyor. Bir okul yapmak önemli değil, tabi ki yapılır, bir binadır ama asıl önemli olan içindeki öğrencilerin, egemenliğimizi emanet edeceğimiz çocukların yetiştirilmesidir. Başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmen ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum.”
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdülbari Alp, hayırsever iş insanı Mustafa Can'ı tanımaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, eğitime sunduğu katkılar dolayısıyla herkesin huzurunda kendisine bir kez daha teşekkür etti.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yumuşak geçiş...
Sonraki » Daha nice 23 Nisan’lara

YORUM YAP