Hayırsever Arakelyan ailesinden Silivri Ortaokulu’na destek

Hayırsever Arakelyan ailesinden Silivri Ortaokulu’na destek

2.12.2019 14:43:34

Alev & Andon Arakelyan hayırsever ailesi ilçemiz eğitimine desteklerini Silivri Ortaokulu'na da katkıda bulunarak sürdürdü.

Yıllardır ilçemiz eğitimine desteklerini esirgemeyen hayırsever Alev & Andon Arakelyan ailesi, yeni binasına taşınan, dersliklerinde malzeme desteğine büyük ihtiyaç duyan Silivri Ortaokulu'nun yardım çağırılarına sessiz kalmadı. Arakelyan ailesi, ortaokul sınıflarının acil ihtiyaçları arasında yer alan projeksiyon cihazlarına katkıda bulundu. Okula desteğin sağlanmasına vesile olan Ressam İnci Aydar, Alev Arakelyan'la birlikte Cuma günü okulu ziyaret ederek 7 adet projeksiyon cihazını Okul Müdürlüğüne teslim etti. Okul Aile Birliği yetkilileri Zerrin Çimen, Hatice Berker, Füsun Balcı da hazır bulundu.
Desteğin sağlanmasına katkıda bulunan bir diğer isim de Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dı. Kendisinin de Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu ile birlikte katıldığı ziyarette Okul Müdürü Selen Şengün, gösterdikleri ilgi ve duyarlılıkla, sundukları destek için öğrenci, öğretmen ve velileri adına teşekkür etti.
Veliler, Okul Aile Birliği olarak katkıda bulunanlara birer buket çiçek sunarak teşekkür etti.
Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da hayırsever aileye destekleri dolayısıyla teşekkür etti.
Konuklar daha sonra Silivri Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte bayrak törenine katıldı. Tören sonrasında öğrencilerin Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a olan ilgileri ve hayranlıkları sevgi seli yarattı.
Renginar SALİ

YORUM YAP