“Hayır, bu kötü gidişatı durduracak tek güçtür”

“Hayır, bu kötü gidişatı durduracak tek güçtür”

28.02.2017 09:44:26

“CHP İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer, Kadınlar Hayır Diyor programında referandumda neden ‘hayır' denilmesi gerektiğini anlattı.

CHP İlçe Kadın Kolu Başkanlığı, 24 Şubat Cuma günü, “Referandum Da Neden Hayır Demeliyiz” konulu genişletilmiş örgüt toplantısına ev sahipliği yaptı. Kadınlar Hayır Diyor başlığı altında kaydedilen programda, İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Yılmazer referandum değerlendirmesinde bulundu.

“AKP TOPLUMUN GÖZÜNÜ BOYAMADA BAŞARILI”
Ülkenin geleceği açısından çok önemli bir kırılma noktası olabilecek referandum sürecinde ortaya konulacak her mücadelenin önemine değinen bir konuşma yapan Elif Yılmazer, şunları söyledi: “Ben zaten tek başıma neyi değiştirebilirim ki diyerek hiçbir şey yapmamak kadar büyün bir yanlış yoktur. Mücadeleye bir yerden başlamak gerek. Bizde İlçe Örgütü olarak bütün programlarımızı hazırladık. Evlerde, sokaklarda, pazarlarda, meydanlarda ülkemizi, değerlerimizi ve insanlığımızı yok edenlere karşı ‘hayırı' örgütleyerek başladık çalışmalarımıza. Bizleri terör örgütleriyle yan yana gösterip algı yaratmaya çalışanların iktidar hırsları yüzünden kendi elleriyle yarattıkları terör örgütleri ile ülkü bütünlüğünü yok ederken vatanına, cumhuriyetine ilkelerine bağlı olarak yetiştirdiğimiz evlatlarımızın bizim olmayan savaşlarda yitip gitmelerine yüreğimiz dayanmıyor. Din kisvesi altında kurdukları cemaat vakıflarından geleceğimiz olan çocuklarımızı tacize, tecavüze kurban vermeye yüreğimiz dayanmıyor. 15 yıldır iktidarda olan ve her seferinde beraber yola çıktıkları tarafından kandırıldıklarını ifade eden AKP'nin en büyük başarısı toplumun gözünü boyamadaki üstün becerisi olmuştur. Ülkede yaşanan terör, sınır komşularımızla olan kötü ilişkilerimiz, işsizlik ve kötü yönetilen ekonomi AKP'nin Türkiye'yi nasıl bir uçuruma götürdüğünün göstergesidir ve tek bir ‘hayır' bu kötü gidişata dur demenin başlangıcı olacaktır.

“TORUNLARIMIZ SİZ BU ÜLKE İÇİNNE YAPTINIZ DEDİĞİNDE VERECEK CEVABIMIZ OLSUN”
Biz ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız güzel vatanımızda farklılıklarımızla birlikte sevgi, barış ve huzur ortamı içerisinde özgür bireyler olarak yaşamak istiyoruz. Yarın torunlarımız bize, “Bu ülkede bütün bunlar olurken yaşanan süreçte siz bu ülke için ne yaptınız?” diye sorduklarında hepimizin verebilecek cevabı olsun diye teröre, ekonomik krize, bölünmeye, tek adama ve tek parti devletine hayır diyoruz! Ben inanıyorum ki ülke nüfusunun yarısını oluşturan diğer yarısını da yetiştiren kadınlar olarak hep birlikte omuz omuza, cumhuriyetin bize getirdiği kazanımlara, bayrağımıza, toprağımıza ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız ve biz bu ülkeye umut olacağız.“
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP