Haydi Silivri maçın var!

Haydi Silivri maçın var!

16.02.2019 11:56:58

Ligin ikinci yarısının beşinci haftasında kendi sahasında maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı.

Pazar günü saat 13.30'da Silivri Stadı'nda ligde ikinci yarının beşinci hafta maçına çıkacak olan Silivrispor'da maç saati beklenmeye başlandı. Grupta alt alta konumda olan Erzin Belediyespor takımı ile karşılaşacak olan Silivrispor'da eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor. Ligin ikinci yarısının beşinci hafta maçında Silivri Stadı'nda Pazar günü saat 13.30'da Erzin Belediyespor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor'da idmanların artan dozunun ardından maç saati beklenmeye başlandı. Hafta sonu oynanan Büyükçekmece Tepecikspor maçının ardından yoğun bir tempo içinde teknik patron Erdal İşkar işi daha da sıkıya aldı. Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grupta alt sıralardan kurtulma hesaplarında olan Erzin Belediyespor ile karşılaşacak olan Silivrispor'da olağanüstü hal ilan edildi. Grubunda alt sıralardan kurtularak üst sıralarda yer arayan Silivrispor'da önemli lig maçı öncesinde eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

MUTLAK ÜÇ PUAN
Kadroya yeni dahil olan isimlerin de takıma adapte olmaları da ayrıca memnuniyeti katladı. Silivri Stadı'nda yapılan idmanı Kulüp Başkanı Akgün Duru'da yakından takip etti. Başkan Akgün Duru hafta sonu oynanacak olan maçtan mutlak üç puan beklediğini dile getirdi.

Engin AKIN

YORUM YAP