Hayatını kaybeden motorcular için anıt

Hayatını kaybeden motorcular için anıt

9.07.2019 12:52:35

Motor dünyasının kalbi hafta sonu Silivri'de attı. Binlerce motor tutkunu bu yıl 3. ‘sü düzenlenen Silivri Motosiklet Kulübü'nün etkinliğinde kaynaşma, dayanışma, stres atma ve eğlenme imkanı buldular. Program çerçevesinde bugüne kadar yaşamını yitiren motor sürücüleri anısına Silivri'de Gültekin Şahin'in hazırladığı bir de heykel açılışı gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesinin katkıları, Garanti BBVA Ana Sponsorluğunda motor dünyasının önde gelen markalarının desteğiyle 4 - 7 Temmuz tarihlerinde ilçemizde bu yıl 3.'sü düzenlenen Motosiklet Festival Programı kapsamında anlamlı bir anıt açılışı gerçekleştirildi.
Motor kazalarında hayatını kaybedenler anısına yapılan anıt Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun da katılımlarıyla açıldı.
Etkinliğe katılan Belediye Başkanı ve İlçe Başkanları, motorcularla sohbet etti, sürüş deneyimleri gerçekleştirdiler. Silivri Motosiklet Kulübü adına başkan Yasin Elmaslı, Volkan Yılmaz'a plaket takdim ederek bugüne kadar sunduğu katkılar ve destekler için teşekkür etti.
Etkinlik katılımcıları organizasyondan memnuniyetlerini dile getirirken, Silivrililerin de festival kapsamındaki programlara ilgi gösterdikleri gözlemlendi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP