Hastane ekibinden öğrencilere kariyer rehberliği

Hastane ekibinden öğrencilere kariyer rehberliği

17.11.2017 10:42:44

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri, Silivri Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret ederek mesleklerini yakından tanıdı. 

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kariyer Rehberliği kapsamında öğrencilerini Silivri Devlet Hastanesi'ne götürerek burada çalışan meslek mensuplarıyla bir araya getirdi. Hastane sorumlusu Dr. Mehmet Sadık Balcı, İdari ve Mali İşler Müdürü Bülent Çeliktürk ve Eğitim Koordinatörü Ebru Utsal'ın destekleriyle gerçekleştirilen etkinlik dolu dolu geçti. Öğrenciler, Ebru Utsal'la “Neden sağlık?”, Endüstri Mühendisi Sinem Çelik'le “Sayılar ve hesap yönetmek için önemlidir” konuları üzerine söyleşi gerçekleştirdi.
Yaptıkları sunumlarla mesleklerini tanıtan doktor, mühendis, eczacı ve diğer sağlık mensupları Acil Tıp Uzmanı Arda Kocataş, Hastane Başhekimi Yardımcısı Soner Oflazoğlu, Abdullah Kesgin, Fiziyoterapist Akın Ulutaş, Patoloji Teknikeri Ahmet Başkan, Yüksek Eczacı Nurgül Güzel, Hemşire Ayşegül Emeksiz ve Radyoloji sorumlusu Yasin Arı'ya ilgi, alaka ve paylaştıkları değerli bilgilerle kendilerini aydınlattıkları için teşekkür ettiler. Renginar SALİ

YORUM YAP