XXXXX

Hasgal İzlenimleri

Okullara yönelik başlattığımız programın ilk devlet okulu ayağında Silivri Kaymakamı Salih Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Kayapınar da hazır bulundu. Okulun kurucusu Yaşar Gümüş de okulda bizi İsmet Asan ile birlikte karşıladı.
Birçok meslektaşımız iş adamları ve siyasetçilerin peşinde koşarken, eğitim camiamıza ayırdığımız vaktin altında farklı şeyler aranabilir.
Hürhaber olarak eğitime çok önem veriyoruz. Günü birlik çözümler yerine geleceğe yatırım yapıyoruz.
Eğitimle geleceğin en iyi şekil alacağı düşüncesinden hareketle Hürhaber’in de bu süreçte aktif olarak dahil olmasını önemsiyoruz.
İsmet Asan Müdürümüzü Silivri’ye geldiğim günden bu yana tanırım, çok iyi bir eğitimci olmakla birlikte değerli bir insandır. Hürhaber’e gösterdiği ev sahipliği için teşekkür ederim.
Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi’nin başarısı zaten tescilli. Öğretmenleri ve öğrencilerin yaşadığı gurur bir yana anne ve babasının adını bu eğitim yuvasıyla yaşatan Yaşar Gümüş’ün onuru apayrıdır.

MUTU SENELER
Ahmet Tuna’nın doğum günü bugün. Kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Gülen yüzüne hüzün hiç uğramasın.

KÜLTÜR MERKEZİ’NDE
YÖRELERİMİZ TÜRKÜLERİMİZ
PROGRAMI
Bugün saat 20.00’da Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yücel Erdem Tiyatro Salonu’nda Yörelerimiz Türkülerimiz isimli bir program gerçekleştirilecek.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
Nursel Erel, bir süredir işletmeciliğini devam ettirdiği Dream Park 7D Sineması’nda basına yönelik bir tanıtım programı düzenliyor. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

AKSİLİK İŞTE!
Hafta sonundan bu yana gazete ofisimize 727 40 01 nolu telefondan ulaşma konusunda sıkıntı çektiğinizin farkındayız. 728 04 44 nolu telefonu da kaydedin lütfen.
Telefonla cebelleşirken, internet sitemizin hacklendiği haberi geldi. Bu konuyu en azından kısa sürede çözüme kavuşturmuş olduğumuzu söyleyebiliriz.
Bir yıl önce gerçekleştirdiğimiz 8. Yıl kutlaması da birilerini rahatsız etmiş. Şikayetleri ilgili kamu görevlilerince dikkate alındı mutlu olabilirler. Biz de mutluyuz ki hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yok…
Bizimle uğraşanlara ben kızmaktan çoktan vazgeçtim. Her şeyi doğru yapmayı, her işimizi sağlama almayı, şansa bırakmamayı çoktan öğrendik.

Haberin devamı 13.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP