Hamzaçebi’nin İstanbul temasları

Hamzaçebi’nin İstanbul temasları

23.09.2017 10:21:01

CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi, ilçe örgütlerinden sonra İBB'de de temaslarda bulundu. Hamzaçebi'nin yoğunlaşan İstanbul programları İBB Başkan Adaylığı ve de Cumhurbaşkanlığı adaylıklarına yorumlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Toplantılarının 1. Birleşimi 18 Eylül 2017 Pazartesi başlarken CHP İBB Grup odasında yapılan görüşmeler öncesi CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi CHP İBB Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever'i makamında ziyaret etti ve ardından CHP İBB Grup Toplantısına katılarak CHP İBB Grubunun yaptığı çalışmaların takipçisi olduğunu ve bunları takdirle izlediğini belirterek konuşmasında ülke sorunları, yaklaşan yerel ve Devlet Başkanlığı seçimlerine ilişkin düşüncelerini dile getirdi.
CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi yaptığı konuşması dikkatle izleyen ve ardından kendisine soru yönelten İBB CHP Meclis Üyeleri arasında CHP Silivri Meclis Üyeleri Melih Yıldız ve Doruk Bulut da yer aldı.

Ziyaretlerde İBB'ye Belediye Başkan Aday Adayı olup olmadığının sorulması üzerine Hamzaçebi, “Partimin vereceği her türlü göreve hazırım” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP