XXXXX

Hamoğlundan Silivri Belediyesine Önemli Katkı


Bağışların devri dün Tapu Müdürlüğü’nde Hamoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın bizzat katılımıyla gerçekleşti.

Silivri’ye Klassis Resort ve Golf gibi dünyaca ünlü, kaliteli tesisi kazandıran Hamoğlu, Maxi yatırımıyla da bölgemize katkı sundu.

Hamoğlu’nun yeni projesi bir öncekileri bile geçecek nitelikte. Hizmet ve turizm sektörlerinin gelişiminde bir gelecek planlayan yerel yönetimimiz, çalışmalara gerekli hassasiyet ve desteği iktidarı ve muhalefetiyle ortaya koydu.

Hayırlı olsun! Örnek olsun!

Silivri, bu projenin hayata geçmesi ile ilgili hazırlık sürecinde de kazandı, bittikten sonra da yararını görecek kuşkusuz.

 

AKP’Yİ YENİ İLÇE BAŞKANI HEYECANI SARDI

Dün sabah saatlerinde AKP’li belediye meclis üyeleri bir araya geldi. Akşam da teamül yoklaması ile ilgili partililerin önüne dört isim sürüldü: Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Tülay Kaynarca ve Ender Gezici. Bu dörtlü bilinen alternatiflerken, Adil Sirkecioğlu’nin partililerine “İlçe Başkanlığı konusunda benim adımı yazın” talebi de epey yankı uyandırdı. Tüm bu demokratik yöntemlerinin perde arkasında tabi ki nihai kararı  taban değil, tavan verecek. Hayale kapılmaya gerek yok. Hatta kim bilir belki de beklenen karar verdi ama bunu partililere kabul edebilecekleri bir şekilde sunmanın derdi sergilenen demokrasi oyunları.

Görüştüklerimin bir çoğu “Yeni ilçe başkanı Metin Karakaş olmalı” şeklinde söze başlarken, “Ama atanacak isim Hüseyin Turan” diye açıklamalarını sonlandırıyor. Bildikleri bir şey olsa gerek. Bizim bilmediğimiz sadece tahmin yürüttüğümüz. Karakaş ve Turan arasında yapılamayacak seçimin sonucunda Ender Gezici’nin kalması veya Tülay Kaynarca şıkkının değerlendirilmesi ihtimali konuşuluyor bir de.

Görünen o ki bu kadar tantanaya rağmen AKP’de kişiler değil, oturdukları koltuklar değişecek!

 

HAZİNE HARİTASI

Dün gazetemizde yer alan 3. Köprü’nün Silivri bağlantılarına ilişkin haritanın peşine düşenleri görünce şaşırdım. Meğer insanlar bu konuyu ne kadar çok merak ediyormuş. Haritanın devamını merak edenler de çok. Köprü haritası değil, hazine haritası mübarek.

 

AŞKIN HER HALİ’NDE SİZ DE YER ALABİLİRSİNİZ

Sevgililer Günü’ne özel çalışmamızda yer alarak, sevdiğine sürpriz yapak isteyenler geç kalmış değil. Gün içerisinde bizlere ulaştıracağınız resimler ile bu yıl da Sevgililer Günü hatıralarınız arasına Hürhaber’i de ekleyebilirsiniz.

hurhaber@hotmail.com, sevginaruygun@hotmail.com, renginar75@hotmail.com

 

HAYATA DAİR

Hayatta idare edilecek 3 şey:

Dilimiz, huyumuz, hareketlerimiz.

Hayatta sevilecek 3 şey:

Cesaret, nezaket, yardım.

Hayatta nefret edilecek 3 şey:

Kin, kibir, nankörlük.

Hayatta istenen 3 şey:

Sağlık, dostluk, huzur.

Hayatta uğrunda savaşılacak 3 şey:

Şerefimiz, evimiz, memleketimiz.

Hayatta düşünülecek 3 şey:

Hayat, ölüm, sonsuzluk.

Hayatta bir kez gittiğinde asla geri dönmeyen 3 şey:

Zaman, sözcükler, fırsatlar.

Hayatta hiç bir zaman kaybedilmemesi gereken 3 şey:

Barış, umut, dürüstlük.

Hayatta en değerli 3 şey:

Sevgi, kendine güven, arkadaşlar.

 

 

YORUM YAP