“Haksızlıklara katlanmamızı sağlayan milletimizin teveccühü”

“Haksızlıklara katlanmamızı sağlayan milletimizin teveccühü”

5.06.2018 10:05:00

Milletvekili adayları ile seçim ziyaretlerini sürdüren İYİ'ler, halkın ilgisinin uğradıkları haksızlık ve engellemeleri unutturduğunu ifade ettiler.

İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Ümit Beyaz, Mustafa Bilgili ve Nazmiye İzgin, İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç ve ilçe yöneticileriyle birlikte Çanta ve Gümüşyaka Mahallelerinde esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundular.

Halkın yakın ilgisiyle karşılayan İYİ Parti Milletvekili adaylarının ziyaretlerini değerlendiren Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, “Vatandaşın sıcak ilgisine karşın bürokraside, siyaset sahnesinde ciddi haksızlıklar, hukuksuzluklar ve engellemelerle karşılaşıyoruz. Ama yılmayacağız, yanlışa düşmeyeceğiz, herhangi bir gerginliğin sebebi olmayacağız çünkü milletimiz için sorumluluk taşıyoruz. Milletimizin gerginlikten bunaldığını en iyi biz biliyoruz. Biz bu güzel ülkemiz ve necip milletimiz için yola çıktık. Baskı ve haksızlıklara katlanmamızı sağlayan milletimizin teveccühü. Sorumlu duruşumuzdan vazgeçmez, milletimizin huzurunu ve umudunu bozacak hiçbir oyuna da provokasyona da teşne olmayız.

Türkiye'nin İYİ olması için çıktığımız bu kutsal yolculukta bizlerden desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanı Adayımız Meral Akşener ve İYİ'ler ülkemizi sıkıntıları ve sorunlarından kurtaracak. Çok az kaldı, haydi Silivri sesimize kulak verin, desteğinizi bizlerden esirgemeyin İYİ'leşmek hakkımız” şeklinde konuştu. “Bizden istedikleri şey galeyana gelmemiz, gerginliğe meydan vermemiz. Bunu yapmayacağız. Çünkü milletimiz için sorumluluk taşıyoruz. Çünkü milletimizin gerginlikten bunaldığını en iyi biz biliyoruz Çünkü biz bu güzel ülkemiz ve necip milletimiz için yola çıktık. Yaşatılmadık zorluk kalmamışken, hepsine katlanabilmemizi sağlayan tek şey milletimizin teveccühüydü. Sorumlu duruşumuzdan vazgeçmez, milletimizin huzurunu ve umudunu bozacak hiçbir oyuna da provokasyona da teşne olmayız. Yazık ki bu yapılan saldırılar, gelecekte yapanlar ve yaptıranların birer utanç vesikası olarak kalacaktır. Standımızı yerlere çaldılar, yeniden kurarız kurmasına da bizi kahreden bir ayrıntı var ki o da standımızı yıkarken şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış şanlı bayrağımızı yerlere çalmış olmalarıdır. Bunu yapanlar yerli de olamaz, milli de olamaz. ”

 

YORUM YAP