XXXXX

Hak Etmeden Başarı Olmaz

Son dönemde yapmanız gereken, üzerinde durulması ileri gelen meseleleri “bayram sonrası”na erteledik durduk. İşte o zaman da geldi çattı. Şimdi artık tatil ve bayram rehavetinden kurtularak, herkes gündemindeki mühim meselelere bütün yoğunluğunu vermeli.
Gerçi bayram ve tatil rehavetine kendini kaptırma lüksüne herkes sahip olamadı. Olabilenler kendini bu yüzden şanslı hissetmeli.
Bürokrasi kademelerindeki değişim rüzgarı, ilçemizde yeni bir kaynaşma sürecini zorunlu kılarken, siyaset uzun soluklu maraton olduğu gerçeğini aktörlerine unutturmuyor.
Tecrübenin en acı öğrenme yöntemi olduğunu ve gerçekten iyi öğrettiğini kabul etmeliyiz.
Hayatın kaygan zeminleri siyasette daha da büyük sürprizler hazırlıyor. Hırsların ve hedeflerin yüksek olduğu ortamda, düşüşler ve hayal kırıklıkları da derin yaşanıyor.
Şimdi ilçe kongreleri ve sonrasındaki büyük yarışa hazırlıklar devam ederken, muhtemel adaylar sırtını dönebilecek üç beş isme muhtaç.
Nemrut, Hz. İbrahim’i yakmak için yeryüzündeki en büyük ateşi hazırlarken bir karınca sırtında taşıyabileceği kadar suyla ateşe yaklaşır. Bu esnada ateş için ağzında çalı taşıyan karga alay ederek sorar:
"Bu sırtındaki suyla nereye gidiyorsun?"

Haberin devamı 05.09.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP