Engin Akın

Hafta sonu maça kesin gelin derim

Hafta sonu hayati bir maç var ve bu hayati maç o kadar önemli ki belki de tamam ve de devam maçı niteliğinde.

Grubumuzda en yakın rakibimiz ve bu rakibi de altımıza almamız için önemli bir şans olacak. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız ve kazanmamız halinde büyük bir avantajı sağlayacağımız maçtık Karşıyaka maçı.

Oynanan maçların ardından grupta biz 9, Karşıyaka ise 11 puanda. Kazanmamız halinde biz 12 puan ile Karşıyaka'nın önüne geçeriz ve bu moralle de çıkışımızı sürdürüp tehlikeli bölgeden de uzaklaşmış olabiliriz.

Hala sözlerimin arkasındayım, bu hoca ile bu ligin bitmeyeceğinin en büyük savunucularındanım. Hatta bu hocayı buraya getirenlerin bile Silivri'ye ihanet ettiğine inandığım da doğrudur.

Her ne olursa olsun biz bu hoca ile hafta sonu maça çıkacağız.
Büyük bir faciaya imza atmazsa hocamız Karşıyaka maçını kazanabilecek kadro yapısına sahibiz.

Öyle ki sezon başında yapılan transferlerden daha fazla transfer yatık devre arasında. Ve bu takım tamamen yeni hocanın eseridir. Başkan Akgün Duru hoca kimi istediyse kadroya dahil etti.

Hoca konusunu bir kenara bırakırsak ki şimdilik bırakmaktan başka çare yok çünkü hocayı değiştirecek güç yok elimde. Elimde böyle bir güç olsa beş dakika tutmam bana tavsiye eden ile birlikte geldiği yere geri gönderirdim ya neyse.

Karşıyaka maçı belki de bizim için köprüden önceki son çıkışımızdır. Ligin ilk yarısındaki maçı kaybetmiş ve ikili averajın ilk ayağını kendilerine sunmuştuk. Geldiğimiz noktada mutlak ve mutlak kazanmak zorundayız.

İkili averajı kazanmak zorundayız ki lig sonunda kötü bir durum yaşamayalım. Bu maçtan alacağımız puanlarla rahat bir nefes alıp sonraki haftaya huzurlu başlamak bizlerin de hakkı.

Bu takımın hafta sonu desteklenmeye büyük ihtiyacı var.
Bu takımın hafta sonu herkese ihtiyacı var.
Bu takımın sana, bana ihtiyacı var.
Bu takımın kavgaya değil barışa ihtiyacı var.
Bu takımın günlük kişisel çıkarlara değil ömürlük birlikteliğe ihtiyacı var.
Ben bile hoca saplantımı bu hafta rafa kaldırdıysam sen de hafta sonu maça gel ve takımını destekle.

Kimse tek başına yol alamazken, bizler takımı sahipsiz ve tek başına bırakacak değiliz. El birliğiyle hafta sonu saat 13.30'da stattaki yerimizi alacağımıza inanıyorum.

Bu hafta bu maçı alalım. Huzuru bulalım. Klasiktir belki ama sen yoksan bu hafta gerçekten eksik olacağız, onun için Silivri Stadı'nda buluşup tek ses olalım.

YORUM YAP