Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Kooperatifinde Korkmaz dönemi

Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Kooperatifinde Korkmaz dönemi

8.07.2021 13:32:43

S.S. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Taşıma ve İşletme Kooperatifinin geçtiğimiz günler gerçekleştirilen genel kurulunda Hakan Özkök, Başkanlık görevini Mehmet Zeki Korkmaz'a devretti.

S.S. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Taşıma ve İşletme Kooperatifi yeni yönetimi kaçak hafriyatla mücadele hassasiyeti ortaya koydu.

S.S. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Taşıma ve İşletme Kooperatifi yeni dönem Başkanı Mehmet Zeki Korkmaz ile yönetim kurulu üyeleri Hakan Özkök ve Cengiz Korkmaz gazetemizi ziyaret ederek Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali ile görüştüler...

Geniş araç, gereç parkurları ve güçlü ekipmanları ile hafriyat işinde kurallara uygun biçimde hizmet ve kaçak dökümle mücadelede kararlılık belirten S.S. Silivri Hafriyatçılar ve Damperli Taşıyıcılar Taşıma ve İşletme Kooperatifi yetkilileri çevreye duyarlılık vurgusunda bulundu.

Sektörde artan iş ve ürün hacminden yola çıkan Kooperatif temsilcileri kaçak döküm noktasında sıkı bir takip, etkin mücadele gerektiğine işaret ederek, bu hususta destek vermeye ve sorumluluk almaya hazır olduklarını da ifade ettiler.

YORUM YAP