Hafriyatçılar uyarıldı

Hafriyatçılar uyarıldı

19.12.2015 14:05:27

Silivri ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren, hafriyat ve inşaat işleri ile uğraşan esnafa yönelik organize edilen toplantı, dün sabah Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Solak başkanlığındaki toplantıya, hafriyatçıların yanı sıra belediyemiz Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Birim Sorumluları ve amirleri katıldı.
Geniş bir coğrafyaya sahip ilçemizde son zamanda yaşanan kaçak hafriyat dökümlerinin neden olduğu sıkıntılar, hafriyat yönetmeliğinin ilgili hükümleri ve idari yaptırımlar konularında katılımcılara bilgiler verildi.
Bölgemizdeki izinli hafriyat sahalarının yağışlı havalarda kapalı olması, döküm ücretlerinin yüksek oluşu, döküm izni almadaki bürokratik işlemlerin uzun sürmesi gibi konular hafriyatçılar tarafından gündeme getirilen diğer hususlar olarak öne çıktı. Silivri'de faaliyet gösteren ve Silivri'de yaşayan hafriyatçılarımızın bu topraklara sahip çıkmaları, çevreye karşı daha duyarlı olmaları ve yönetmelik şartlarına uygun çalışma yapmaları konularında uyarılar yapılarak toplantı sonlandırıldı.

YORUM YAP