Güriz; “Yeni sezonda heyecanın dozu artacak”

Güriz; “Yeni sezonda heyecanın dozu artacak”

14.06.2019 11:43:46

Çatalcaspor teknik patronu Sertan Güriz yaklaşan yeni sezon ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalara imza attı ve “Önceliğimiz tesisleşme adına yarım kalan işlerimizi toparlamak ve geçtiğimiz sezon yaşattığımız heyecanın devamını sağlamaktır” dedi.

2019-2020 Futbol sezonu için kolları sıvayan Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz yeni sezonun planlamasını hazırladığını belirtti. Yeni sezon için çalışmalarının bir kısmını paylaşan Sertan Güriz açıklamasında; “Tamamladığımız sezonda inanıyorum ki bölgemizdeki spor camiasına çok keyifli haftalar yaşattık. Sadece son haftalarda bir takım talihsizliklerle boğuşmamız canımızı sıksa da ligi hak etmediğimiz yerde tamamladı. Ligde hakkımız olan yerimiz daha üstlerdi.

SEZON BİTSE DE BİZ HALA ÇALIŞIYORUZ

Yeni sezon için kolları sıvadık tabiri yanlış olur. Çünkü futbolcularımız için sezon bitse de bizim için sezon hiç bitmiyor. Play-Off maçları, şampiyonluk maçları, eleme maçları derken elimizde var olan oyuncu portföyünü genişletip geliştirme fırsatımız oldu. Bir takım oyuncularla ön görüşmelerimizi yapmış bulunuyoruz. Yeni sezonda geçen sezon yaşattığımız heyecanları arttırma niyetindeyiz.

TESİSLERDEKİ EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ

Kulüp olarak tesislerimizde bir takım eksiklerimiz vardı. Yönetimimiz ile bu eksikler listesini oluşturduk. Belki birçok kulüpte olmayan bir tesise sahibiz, sıcak çorbamız ve yemeğimiz bir gün bile aksamadan verildi. Bu bile başlı başına büyük bir artıdır bir kulüp için. Çok daha iyi bir ortamda çalışmak için yönetimimiz gerekli desteklerini sunmaktadırlar.

TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENİYOR

Geçen sezon tüm spor camiasına güzel haftalar yaşattık. İçerde oynadığımız her hafta izleyicilerimiz kat kat arttı. Her geçen gün artan taraftarlarımızla beklentilerin de ne denli katlandığının farkındayız. Önceliğimiz tesisleşme adına yarım kalan işlerimizi toparlamak ve geçtiğimiz sezon yaşattığımız heyecanın devamını sağlamaktır.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Yönetim kurulumuzla tam bir uyum içinde çalışıyoruz. Onlara teşekkür ederim. Başkanımız Hasan Gökçe her zaman yanımızda ve bizlere olan güveni tam bir şekilde yanımızda tüm bir sezon boyunca dik durmuş ve desteklerini esirgememiştir, teşekkür ederim kendilerine. Her geçen sezon üstümüzdeki sorumluluk artıyor ve biz bu sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz.

GENÇLER AĞIRLIKLI BİR TAKIM OLACAĞIZ

Yeni sezonda takımda daha fazla gencimize şans tanıyacağız. Gençlere ne kadar güvenir ve sahada şans verirsek onları daha çabuk kazanırız ve geleceğimizi sağlam temellere kurmuş oluruz. İnanıyorum ki yeni sezon yeni heyecanla beklentileri karşılayacak bir Çatalcaspor ile sahada olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP