Güriz; “Yeni sezon için çalışmalara başladık”

Güriz; “Yeni sezon için çalışmalara başladık”

13.05.2019 12:56:41

Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor teknik patronu Sertan Güriz biten sezonun ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Sezon bitmiş olabilir ama biz hala çalışmaya devam ediyoruz ve Play-Off maçlarını takip ediyoruz” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta oynadığı maçların ardından ligi 48 puanla 7.sırada tamamlayan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz desteği olan herkese teşekkür etti. Yaptığı açıklamasında Güriz; “Hayırlısıyla kazasız belasız bir sezonu geride bıraktık. Ligi 48 puan ile 7. sırada tamamladık. Gönül isterdi ki Çatalca Halkına ve Çatalca taraftarına en kötü anlamda bir Play-Off hediye edelim, o heyecanı ilçemiz yaşasın istedik ama olmadı.

GENÇLERİMİZİ KAZANDIK

Ligin bitimine son üç dört hafta kala bir takım talihsizlikler neticesinde Play-Off şansını kaybettik. Ligde Play-Off şansımızda kalmayınca yola gençlerle devam etme kararı verdik. Altyapıdan 9 arkadaşımızı kadroya dahil ettik. Son üç dört maça da bu oyuncularla çıktık. Belki Çatalcaspor'a bir Play-Off heyecanı yaşatamadık ama son haftalarda gençlerin gösterdiği performans beni Play-Off oynamış kadar memnun etti.

LEKESİZ BİR ŞEKİLDE LİGİ TAMAMLADIK

Sporda özellikle de futbolda sportif başarı önemlidir. Ama daha önemlisi Çatalcaspor kulübüne ve yaptığımız işe leke sürdürmemekti. Ligi lekesiz bir şekilde ismimize leke sürdürmeden bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Ben ve ekibim Çatalcaspor'u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Geride bıraktığımız 2018-2019 sezonunda bize destek olan başta Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe'ye, yönetim kurulumuza taraftarımıza tesis çalışanlarımıza ve bizimle aynı yolda yürüyen emeği geçen futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

YENİ SEZON İÇİN KADROMUZ HAZIR

Bir sezonu bitirdik yeni sezon için çalışmalara devam edeceğiz. Bize sezon başında söylenen kümede kalmaydı biz takımı Play-Off'a kadar getirmeye çalıştık olmadı. Sezon bitti ama bizim işimiz bitmedi. Yeni sezon için takımda sözleşmem var ve hala çalışıyoruz. Ligin bitimi ile birlikte oynanan tüm maçları takip ediyoruz. Lig biter belki ama bizim işimiz bitmez. Bulunacağımız yer için çalışmalara devam ediyoruz. Elimizde yeni sezonun kadrosunu şekillendirecek listeler mevcut bunun için bütçemizin belirlenmesini ve kulübün içyapısının son halini almasını bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP