Güriz; “Ya şampiyonluk ya da Play-Off istiyoruz”

Güriz; “Ya şampiyonluk ya da Play-Off istiyoruz”

28.12.2018 11:31:18

TFF 3. Lig 2. Grupta zirvenin en yakın takipçilerinden olan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz ligin ikinci yarısı için oldukça çarpıcı açıklamalara imza attı ve başarılarının artarak devam edeceğini belirtti.

Ligin ikinci yarısı için hazırlıklarına olanca hızıyla devam eden Çatalcaspor'da günde çift idman yapılıyor ve kamp döneminde de yapılacak olan yüklemelerle lige hazır bir konuma gelinecek. Ligde ilk yarıda birbiri ardına aldıkları galibiyetler grupta istedikleri yerde ilk 5 içinde ligini tamamlayan takımda teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamalarla taraftarlarını bilgilendirdi. Kendi tesislerinde idmanlarına devam eden Hüseyin Koçer Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamalarında; “İlk yarı zor bir grupta olmamıza rağmen ligimizi hedeflediğimiz yerde bitirdik diyebilirim. Grubumuzdaki her takım bizim bitirdiğimiz yerde bitirmek ister. Biz de ilk beş içinde olduğumuz için mutluyuz. Kendi adımıza oldukça iyi bir ilk yarı geçirdik. Lakin asıl önemli olan ikinci yarıdır. İkinci yarı ne yapacağımız önemli. Oyuncu kalitemiz iyi ve oldukça da iyi çalışmaktayız. İlk yarıyı aratmayacak, aynı başarıları yakalayacağımız bir ikinci yarı için çalışıyoruz.

KAMPIMIZ 10 GÜN SÜRECEK

İkinci yarı için kolları sıvadık. İlk başta 9 günlük İstanbul etabımız başladı toplamda 16 idman ve hafta sonu da bir hazırlık maçımız olacak Pazar günü Büyükçekmece Tepecikspor ile. Bunları tamamladıktan sonra 3 Ocakta kampımızın ikinci etabı için Antalya, Side'ye hareket edeceğiz. Antalya'da da 10 günlük bir kamp dönemi geçireceğiz. Bu kamp süresince 3 tane hazırlık maçı yapacağız. Buradaki kampta da en iyi şekilde verimli şekilde geçirmek istiyoruz.

ALTINDAĞ MAÇI İLE ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK

İstanbul'a, Altındağ maçına hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Altındağ maçı bizim için son derece önemli. Sonuçta ligin ikincisi olan bir takım ve aramızda da 3 puan var. Altındağ maçını yendiğimiz takdirde her şey düşündüğümüzün daha da üstüne çıkacaktır.

RAKİPLERİMİZLE MADDİ ANLAMDA DEĞİL SAHADA YARIŞIYORUZ

Sonuç olarak ilk yarı hedefi tutturduk önemli olan ikinci yarı bu hedeften aşağı düşmemek. Daha da yukarılara çıkmaya çalışmak ama malum grubumuz çok zorlu bir grup. Rakiplerimizle maddi konularda yarışamayız ama sahada onların üstündeyiz.

TAKIMA TAKVİYELER OLACAK

İkinci yarı rakiplerimiz oyuncu alımında bizden önde olabilir, daha pahalı oyuncular takviye edebilir ama bizde istikrar yakalamış bir takımız. Bu avantajımızı kullanmak istiyoruz.

YÖNETİMİMİZ TRANSFER İÇİN YOĞUN MESAİDE

Transfer bütçe meselesi, şartlar doğrultusunda yönetimiz isteklerimizi yerine getirmeye çalışıyor. Lakin istediğimiz oyuncuları maddi anlamda alamayabiliriz ama takıma katkı sağlayacak oyuncuları takıma katmak istiyoruz.

EN KÖTÜ PLAY-OFF OYNAMAYI İSTİYORUZ

Yeni yıl olarak gelecek olan yeni yılın öncelikle sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyoruz. Takımımıza en kötü Play-Off oynamayı, başarılı bir sezon geçirmeyi diliyoruz. Bireysel olarak herkese sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum.

YORUM YAP