Güriz; “Oynamayı bilen iyi bir takım olduk”

Güriz; “Oynamayı bilen iyi bir takım olduk”

10.10.2018 10:45:53

Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor Teknik Direktörü Sertan Güriz deplasmanda 2-1 kazandıkları Bergama maçının ardından yaptığı açıklamada her hafta üstüne koyarak gittiklerini söyledi.

Çatalcaspor teknik patronu Sertan Güriz, Bermaga Belediyespor maçının ardından yaptığı kısa değerlendirmesinde; “3 haftadır kaybetmeyen bir takımımız vardı. Moralliydik. Her hafta üstüne koyan bir oyun düzenimiz var. Bunu da Bergama daha iyisini yaparak, üzerine koyarak galip gelmeyi başardık. Zor bir deplasmandı. Ama iki deplasmandır kazanan bir takımımız var. Deplasmanda nasıl oynanması gerektiğini bilen bir takımız artık. İyi mücadele ettik” diye konuştu.

YOLUMUZ ÇOK UZUN

Maç sonunda maç fazlasıyla gelen liderlik için de bir değerlendirme yapan Güriz “Bu haftalarda bunları konuşmak anlamsız. Sonuçta altıncı haftadayız. Daha 28 hafta var. Önemli olan sonda lider ya da yukarılarda bitirmek. Şu anki liderlik gelip geçici olabilir ama önemli olan burada kalabilmek. O kalitede, bunun bilincinde olan takımımız var. Bugünkü maçta mücadele eden bütün oyuncularımı da tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAP