Güriz: İlk hedefimiz kümede kalmak

Güriz: İlk hedefimiz kümede kalmak

18.09.2020 10:07:12

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz'den yeni sezon öncesi flaş açıklamalar geldi. Güriz hazırlık maçlarında skoru değil oyunu önemsediklerini söyledi.

Pazar günü Urfa deplasmanında Karaköprü Belediyespor ile karışılacak olan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz "Hazırlık maçlarında skor odaklı değil de eksikleri görme adına oynadık. Ne kadar az eksikle bu hafta Urfa deplasmanına ne kadar az eksikle gidersek bizim için o kadar avantaj olacak. Oradan puanla dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

"GRUBUMUZ ÇOK ZORLU"

Silivrispor'un içinde bulunduğu ekonomik nedenlerden dolayı son 2 senede düşük bütçeli takımlar kurduklarını ifade eden Güriz "Genel anlamda Silivrispor'un içinde bulunduğu maddi durumlardan dolayı iyi bütçeler olmadığı için daha genç ve maliyetsiz oyuncular almaya çalışıyoruz. Ama Silivrispor'a layık oyuncular almaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda bu seneki hedefimiz şampiyon olalım, Play Off oynayalım değil. Zaten grubumuz çok zorlu. İlk defa bu kadar zorlu bir grup görüyoruz. O da bize denk geldi. Bu grupta tutunmak ve kalıcı olmak istiyoruz. İlk hedefimiz kümede kalmak"  dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP