Güriz; “Eksik diye bir şey yok”

Güriz; “Eksik diye bir şey yok”

5.03.2020 12:08:52

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz, Tokatspor maçı öncesi yaptığı açıklamada sahaya 11 kişi çıkacaklarını belirterek cezalı oyuncuların yerine forma giyecek olan oyuncularına da güvendiğini söyledi.

 

 

Hafta sonu oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan Hopaspor maçının ardından çıkan olaylarla birlikte sıkıntılı durum yaşayan Silivrispor'da cezalı konumda olan oyuncularının fazlalığını dile getiren Silivrispor Teknik Patronu Sertan Güriz sahaya 11 kişi çıkacaklarını belirtti. Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “5 tane oyuncumuzdan tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildikleri için faydalanamayacağız. Ancak eksik diye bir şey yok. Elimizdeki mevcut oyuncularla çıkıp kazanmak için oynayacağız.  Ceza alan oyuncularımız önemli oyuncular ama geride bekleyen oyuncular da en az onlar kadar işini yapacak oyuncular. Takıma katkı sağlayacaklarına da inanıyorum. Ama umarız ki arkadaşlar çok fazla ceza görmezler ve tekrar takıma dahil olurlar. Olmazlarsa da takım içinden yeni oyuncuları dahil etmeye çalışacağız.”  Dedi.

 

“İPLER BİZİM DEĞİL, RAKİPLERİN ELİNDE”

 Play Off hedefinden biraz uzaklaştıklarını ancak yarıştan kopmadıklarını ifade eden Güriz “Şu an baktığın zaman Play Off'a uzağız. Hedef koyamıyorsun ama bu hafta kazanırsak ve önümüzdeki maçlarda da bir seri yakalarsak bizi potaya sokabilir. Hedefimizi maç maç belirleyeceğiz. Hafta hafta bakıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. İşler bizim değil, rakiplerin elinde” diye konuştu.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Silivrispor’da neşeli antrenman

YORUM YAP