Güriz; “Bizim en büyük transferimiz istikrarımız”

Güriz; “Bizim en büyük transferimiz istikrarımız”

10.01.2019 10:42:47

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve hesapları yapan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “İkinci yarı için transfer yapamadık belki ama izim en büyük transferimiz istikrarımız olacaktır” dedi.

Devre arası kampı için Antalya, Side'de 10 günlük kampa giren Çatalcaspor'da teknik patron Sertan Güriz oyuncularının çalışma azminden ve performansından son derece memnun olduğunu belirtti. Hafta sonu ilçeye dönecek olan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da takımın teknik patronu Sertan Güriz yapılan çalışmaları ve oynanan hazırlık maçlarını değerlendirdi. Güriz açıklamasında; “İlk etabını kendi tesislerimizde yaptığımız kamp programımızın ikinci etabı olan Side'de oldukça keyifli ve verimli bir ikinci dönem geçirmekteyiz. 7. gününü tamamladığımız kampta yaptığımız çift idmanlarla hazırlanıyoruz.

FİRE VERMEDEN PROGRAMIMIZI TAMAMLIYORUZ

Son derece zor bir idman programı hazırladık ve bu program dahilinde fire vermeden çalışıyoruz. Kaldığımız otel güzel, çalışma ortamı güzel, oyuncularımın birbirleriyle olan dostlukları ve arkadaşlıkları güzel. Bizim için şuana kadar her şey güzel geçmekte. Tüm kadro tüm idman programına eksiksiz katılım sağlayarak mükemmel bir takımdaşlık sergilediler.

MENTAL OLARAK ÜST SEVİYEDEYİZ

Şuana kadar oynadığımız iki hazırlık maçında oyuncularım sahada ne görmek istiyorsak hepsini gerçekleştirdiler. Herkes görevini harfiyen yerine getiriyor. Defansta ve ofansta oyuncular birbirlerine yardımcı oluyor ve hal böyle olunca da birbirlerinin olası hatalarını en kısa zamanda telafi edebilmekteler. Fizik ve kondisyon olarak en üst seviyeye çıkıyoruz.

İKİ GÜNLÜK İZİN VAR

Cumartesi günü ilçeye dönüş yapacağız. İki günlük iznin ardından maç haftasına girip çalışmalarımızı bu yönde programlayacağız. Sonrasında ise Altındağ maçı için Ankara'ya giderek zorlu ilk hafta mücadelemizi vereceğiz.

ÖZGÜVEN SORUNUMUZ YOK

Devre arasında aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. 4 ayrı mevkideki oyuncum ayrıldı. Bu ayrılan oyuncularımın yerine takviyeler yapmak isterdik ama her kulübün başında olan maddi imkânsızlıklar bizim de belimizi büktü diyebilirim. Sezon başından beri takımın en büyük kazanımı istikrarı olmuştur. Özgüveni tam, birbirlerine olan inanç tam ve istikrarı da yakalamış olmanın kazanımları var. Bizde teknik yönetim olarak bu düzen üzerinde fazla oynamadan hedefimize sağlam adımlarla yürümek istiyoruz. Yani sözün özü bizim en büyük transferimiz takımın istikrarı olacaktır” dedi.

YORUM YAP