Güriz: Bir haftada üç maça çıkacağız

Güriz: Bir haftada üç maça çıkacağız

12.03.2021 13:00:43

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz, Aksaray deplasmanında devre arasında yaşanan olaylar, 1-1 biten maçın değerlendirmesini yaptı ve “Son vuruşlarda biraz daha becerikli olabilsek skor çok farklı olabilirdi” dedi.

Aksaray deplasmanında grupta lider olan 68 Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz değerlendirmelerde bulundu. Güriz yaptığı açıklamasında; “Öncelikle deplasmanda liderden 1 puan aldığımız için mutluyuz. Öne geçtiğimiz maçta skoru korumamız hatta arttırmamız gerekiyordu. 1-0'dan sonra hakemin aleyhimize çaldığım düdükler ve ev sahibi takımın oyuncuları ile yedek kulübesinin ve yöneticilerinin çirkin tutumları motivasyonumuzu bu dakikalarda düşürdü. Yine hakemin yanlış karar verdiği bir pozisyon sonrasında da beraberlik golünü yedik.

"SOYUNMA ODASINDA DA SALDIRILAR OLDU"

Müsabakanın ilk yarısının bitimi ile beraber futbollularımızın üzerine çirkin saldırılarda bulunuldu ve ağır küfürler edildi. Bu saldırılar soyunma odası koridorlarında da bilinçli olarak devam ettirildi.

"İKİNCİ YARI POZİSYON ZENGİNLİĞİ VARDI"

İkinci yarı beklenenin aksine hücumda ve defansta iyi işler yapan bir Silivrispor vardı. Son vuruşlarda biraz becerikli olabilseydik skor çok daha farklı olabilirdi. Aksaray takımının da girdiği pozisyonlar vardı, sonuç olarak bu zorlu maçtan iyi oyun ve mücadele ile 1 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum.

"BİR HAFTADA ÜÇ MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Bu maçı geride bıraktık, şimdi bir haftada üç maç oynayacağız. Bu maçların her biri bizim için 6 puanlık maçlardır. Çarşamba Bergama Belediye, Pazar Modafen ve yine Çarşamba Kırıkkale ile oynayacağız. Öncesinde bu Çarşamba günü kendi evimizde Bergama maçını kazanmak ve Modafen ile Kırıkkale maçlarına moralli çıkmak istiyoruz” dedi.

YORUM YAP