Güriz; “3 puanın alındığı her maç güzeldir”

Güriz; “3 puanın alındığı her maç güzeldir”

3.12.2019 12:27:54

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz hafta sonu oynadıkları ve 2-1 galip geldikleri Düzcespor maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede; “İyi mücadele ve sahaya güzel oyun sundukları için tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

 

Son haftalarda iyi bir çıkış grafiği yakalayan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz 2-1 galip geldikleri Düzcespor maçını değerlendirdi. Güriz açıklamasında; “Düzcespor maçı çok iyi ve mücadele gücü yüksek bir maçtı ve ayrıca 3 puanın alındığı her maç ayrı bir güzeldir. 4 haftadır kaybetmiyoruz ve bunun özgüveni ile Düzce maçına çıktık ve bu maçı da kaybetmedik. Maç için düşüncemiz tamamen üç puan kazanmak üzerineydi ve zaten bunu da oyuna başlar başlamaz kazandığımız golle göstermiş olduk. İlk dakikalarda bulduğumuz gol ve baskılı oyunumuzla gücümüzü ortaya koşmuş olduk. Erken gelen golün ardından oyunu biraz rölantiye aldık. Rölantiye aldığımız dakikalarda oyunun kontrolünü de rakibimize bırakmadık.

 

“HAK ETTİĞİMİZ BİR GALİBİYETTİ”

İlk yarının son dakikalarında duran toptan bulduğumuz golle soyunma odasına 2-0 galip girdik. İkinci yarıya 0-0 düşüncesiyle başlamak istedik ama biraz fazla geri çekilen taraf olduk. Rakibimizi üzerimize çekip kontra ataklarla farkı arttırmak istedik. Yakaladığımız kontra ataklarda çok net pozisyonlar da yakaladık. Farkı arttıracak pozisyonlar ürettik. Biz golü bulamayınca talihsiz bir pozisyonda kalemizde penaltı gördük. Bu golle birlikte rakibimizle olan fark bire indi. Bu seferde oyuncularım skoru koruma içgüdüsüyle tamamen geri çekildiler. Sonuç olarak maçı 2-1 tamamladık ve üç puanımızı aldık.

 

“İLK YARIYI EN İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ”

Düzcespor maçında iyi mücadele ettik. Son haftalarda verdiğimiz mücadelenin ve iyi oyunun karşılığını almaya başladık. Son 4 haftada 8 puan toplayıp daha yukarılara çıkmaya başladık. Düzce maçını kazandık ama ayağımızın yere daha sağlam basması gerekiyor. Önümüzde çok önemli bir Buca maçı var. Artık bu maçı düşünüp bu maça odaklanmak istiyoruz. Buca maçına da galibiyet için çıkıp bu maçtan da 3 puan almak istiyoruz. İlk yarıyı en iyi yerde bitirip ikinci yarıda eksiklerimizi gidermek istiyoruz.

 

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

İyi mücadele, güzel oyun ve üç puan için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bizleri destekleyen ve doksan dakika susmayan taraftarımıza da teşekkür etmek isterim. Çok daha iyi yerlerde olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin daha iyi bir Silivrispor izleyeceklerini söyleyebilirim. Silivri çok büyük ve güçlü bir camia ve çok daha iyi yerleri hak ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM YAP