Güraslan: Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır

Güraslan: Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır

15.05.2021 15:29:28

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan gerçekleştirdiği basın toplantısıyla geçmiş sezonu değerlendirirken, yenisi hakkında da bilgilendirmede bulundu ve “Yiğit düştüğü yerden kalkacaktır” dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ve lig sonunda da Bölgesel Amatör Lige düşen Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan sahilde bulunan tesislerinde bir basın toplantısı organize etti. Gerçekleştirilen basın toplantısında Güraslan yaşananları tüm çıplaklığıyla şöyle anlattı: “Bizler bu kulübün başarılı olmasını isteyen ve bunun içinde elinden gelen her şeyi yapan insanlarız. Başarılı olmak adına ailemizi, işimizi ikinci plana attık. Maalesef geldiğimiz noktada başarısız olduk, gerçekte olan bu. Tabii ki bu dönemde bizi eleştirenler de çok oldu. Çoğu zaman sessizliğimizi Silivrispor'u kaosa sürüklemek adına koruduk. Genelde işimizi yapmaya çalıştık. Bu tarz STK'ların başında olduğunuz zaman rahat bir çalışma ortamına ihtiyaç duyansınız. Çok şükür bu iki senede bu rahat çalışma ortamını sağlayamadık!

Biz siyasi kısır çekişmelerin dışında kalmak istedik. Kulüple ilgili bizi bir yere götüremeyecek tartışmaların hep dışında kalmaya gayret ettik. Bunun için bu kulübün başında ben varsam bu başarısızlığın da tek sorumlusu benim ve tüm Silivrililerden ve kamuoyundan tekrardan özür diliyorum. Tek sorumlusu benim derken bizi bu noktaya getiren ve iki gruba ayırabileceğim doğal afetler ve idari afetler oldu. Yaşanan her iki durumda da başarısız olduğumuz noktalar vardı ve bu da bizim gidişatımızı engelledi. Yeni sezonda, yeni hedeflerle birlikte kaldığımız yerden devam ederek, düştüğümüz yerden kalkacak güçteyiz. Daha güçlü bir çalışma ile yiğidi düştüğü yerden kaldıracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP