Güraslan: Eldeki tüm kaynaklar alınıyor

Güraslan: Eldeki tüm kaynaklar alınıyor

15.04.2020 09:54:57

Nisan ayı içinde Silivri Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılacak ve Silivrispor'un kullanımında olan otogar, otopark ve çay bahçesinin son durumu ile ilgili Kulüp Başkanı Taylan Güraslan açıklama yaptı.

Silivrispor'un gelir kaynakları arasında bulunan otogar ve çay bahçesi işletmeciliği ile sahildeki otoparkın belediye tarafından ihaleye çıkarılması hakkında Silivrispor Kulüp Başkanı bir açıklamada bulundu. Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan yaptığı açılamasında; “Sevgili Silivrispor sevdalıları, Ülke olarak geçtiğimiz zor günlerde bunları sizinle paylaşmak istemezdik, lakin yaşanan süreç bizi bu açıklamayı yapmaya mecbur bıraktı, 15 yıldır Silivrispor'a tahsis edilmiş olan Otogar, Otopark ve son olarak geçtiğimiz yıllarda tahsisi yapılmış engelsiz kafe kulübümüzün himayesinden alınıyor. Ben ve yönetimim ekonomik olarak zor bir süreçte görev aldık, federasyondan gelecek olan gelirlerimizden mahrum olarak, elimizden geldiğince iyi bir takım kurduk takımımız orta sıralarda yer alıyor, Play-Off oynama şansımız devam ediyor.

"SPOR TARİHİNDE İLKLERİ YAŞIYORUZ"

İlk önce deprem gerçeğiyle yüzleştik stadımız kapandı haftalarca Çatalca'da maçlarımızı oynadık, Silivri Belediye Başkanımızın katkıları ve ilçe spor müdürlüğümüzle beraber stadımızı maç oynanacak hale getirdik, 3 maç oynayamadan, virüs belasına maruz kaldık ligler ertelendi, spor tarihinde ilkleri olumsuzluk anlamında yaşadık. Tüm bunlar mücadele azmimizi kırmadı, kıramayacaktır da.

"BAŞKAN DESTEK OLACAĞINI SÖYLEDİ"

Geldiğimiz noktada ise kulübümüze 15 yıldır tahsisli ve kulübü ayakta tutan en önemli gelir kaynaklarımızdan olan Otogar, Otopark ve Engelsiz Cafe kulübün himayesinden alınıyor.

Bu konudaki çekincemizi Sayın Belediye Başkamıza bugün yönetim olarak arz ettik, Sayın Başkan, “ayın 22'sinde ihaleyi yapacağız, ama kulübe destek olacağım” diyerek ihaleye çıkacağını beyan etti.

"SİLİVRİSPOR BENİM NAMUSUMDUR"

Silivrispor benim mülküm değildir, ama bu koltukta kaldığımız sürece benim namusumdur, haklarını korumayı görev kabul ediyoruz, tek isteğimiz kulübümüzün gelir kaynaklarına dokunulmaması, hele ki bunu Silivrispor'da futbol oynamış bir belediye başkanı tarafından yapılmasını asla tasvip etmiyoruz.

"ELDEKİ TÜM KAYNAKLAR ALINIYOR"

Biz “ Belediye Başkanımız bize yeni kalıcı gelir kaynakları sağlayacaktır” diye düşünürken, elimizdeki gelir kaynaklarımız alınıyor. Sevgili Silivrispor sevdalıları, Sivil toplum örgütleri ve Şehrimizin bileşenleri, yapılacak bu ihale iptal edilsin, sizleri bu kulübün geleceğine sahip çıkmaya davet ediyorum. Önümüzdeki süreçte biz yönetim olarak bu konunun takipçisi olacağız. Umuyoruz ki Sayın Başkan yanlış olan bu karardan bir an önce döner, Şehrimizin bileşenleri haklı mücadelemizde yanımızda olur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

YORUM YAP