Gümüşyakalılar kulüplerine sahip çıkıyor

Gümüşyakalılar kulüplerine sahip çıkıyor

2.11.2017 15:13:39

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Gümüşyakaspor'da yerli esnaflar da kesenin ağzını açarak kulüplerine destek oluyorlar ve son olarak Lütfü Vardar ve Aydın Atun'da desteklerini açıkladılar.

Geçtiğimiz sezon kıl payı kaçan şampiyonluğu bu sezon yakalamak niyetinde olan Gümüşyakaspor'da Başkan Nuri Acundeğer bölge esnafından da yardım görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan desteklerin yanı sıra şimdi ise Silivri Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Gümüşyakaspor Kulüp İkinci Başkanı ve Atun İnşaatın sahibi Aydın Atun'da kulübe desteklerini açıkladılar. Yapılan desteklerin ardından kısa bir açıklamada bulunan Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer; “Yeni sezonun başlamasını iple çekiyoruz. İyi ve güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadık. Hocamız ve yönetimiz ile birlikte transfer görüşmelerimize başlamış bulunuyoruz. Yeni sezon Gümüşyaka'mızın sezonu olacak ve hasretle beklediğimiz 1. Amatör Kümeye çıkacağız” dedi.

VARDAR, “HER ZAMAN BELDEMİZİN YANINDAYIZ”

Gümüşyakaspor'a yeni sezonda bir oyuncu desteğinde bulunan Silivri Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar konu hakkında yaptığı açıklamasında; “Beldemiz özellikle sportif anlamda başarıyı özleyen olmuş ve ismi başarılarla anılmıştır. Yeni sezonda Başkanımız Nuri Acundeğer'in bizleri ziyaret ederek destek istemesi bizleri gururlandırmıştır. Geçmiş yıllarda nasıl ki destek veriyorsak bu yılda aynı desteklerimize şahsım ve işletmem olarak aynen devam edeceğiz. Yeni sezonda arzuladığımız bir Gümüşyakaspor'u izleyeceğimize eminim” diyerek sözlerini tamamladı.

ATUN, “KAFAYA OYNAYAN TAKIM KURUYORUZ”

Gümüşyakaspor Kulübü İkinci Başkanı ve Atun İnşattın sahibi Aydın Atun yaptığı açıklamasında; “Kafaya oynayan bir takım kuracağız. İnşallah bunu da yeni sezonda hayata geçireceğiz. Dışarıdan da oyuncu alacağız ama ağırlıklı olarak Gümüşyakalı gençlerden bir kadro kuracağız. Bunun da gerekli araştırmalarını yapıyoruz. Hedefimiz yukarı doğru tırmanmak. Yukarı çıkarsak hedefimizi Süper Amatör Küme olarak belirleyeceğiz. Önemli olan yukarı çıktığın zaman orada kalabilmek. Çıkıp düştükten sonra da oralara çıkmanın bir anlamı yok. Kalabildiğimiz kadar yukarılarda tutunmaya çalışacağız. Bunun için de 1-2 senelik süreç var. Bu süreçte de altyapımızı iyice oturtacağız” ifadesini kullandı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Pes artık!
Sonraki » En büyük asker Muhammed

YORUM YAP