Gümüşyaka’nın defin sorununa bir itiraz da Bıyıklı’dan

Gümüşyaka’nın defin sorununa bir itiraz da Bıyıklı’dan

14.04.2020 07:53:28

CHP Silivri Belediyesi geçmiş dönem meclis üyelerinden Zafer Bıyıklı, İBB tarafından Gümüşyaka'ya defnedilen salgından hayatını kaybeden insanlara ilişkin durumun bölgede yarattığı rahatsızlık kamuoyuna destek verdi.

Gümüşyakalılar 14 Nisan 2020 Salı, bugün saat 11.00'da muhtarlık önünde toplanarak bölgelerine gerçekleştirilen İstanbul'da hayatını kaybedenlerin defin durumunu değerlendirmeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bölgenin geçmiş dönem meclis üyelerinden Zafer Bıyıklı şu açıklamada bulundu: “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da “küresel salgın-pandemi” olarak nitelenen Covid-19/Korona Virüsü ülkemizde de görülmüştür.

“EN AZ VAKA OLAN İLÇEYE, KAYDI BÖLGEMİZDE OLMAYAN CENAZELERİN DEFNEDİLMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ”

Silivri'de yaşamak güzeldir, dediğimiz güzel ilçemizde en azami yaşanan Covid-19/Korona Virüsü vakalarının meydana gelmesine rağmen 16 milyonluk şehrimizde salgından dolayı ikametgâhı ilçemizde olmamasına rağmen definler İlçemize bağlı Gümüsyaka mahallemize mezarlığına yapılmaktadır.

“KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ”

Bir partiliniz, mahalle sakini olarak ilçe başkanım ve İBB meclis üyelerimiz mahalle muhtarımız başta olmak üzere konunun takipçisiyiz. Bu işin ne partisi ne de kişisel çıkarı var. Birlikte olmak zorundayız.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP