Gümüşyaka’da Coşkun Agu sesleri

Gümüşyaka’da Coşkun Agu sesleri

24.03.2017 10:42:16

Önümüzdeki günlerde olağan kongresini yapmaya hazırlanan Gümüşyakaspor'da, başkanlığa aday olması konusunda Coşkun Agu'ya yoğun baskı kuruluyor.

Gümüşyakaspor'un tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye yükseldiği yönetimin içinde ve söz sahibi konumunda olan Coşkun Agu'ya özellikle delegelerden mahalle halkından yoğun baskı geldiği bildirildi. Geçmişte yöneticilik yaptığı dönemde maddi açıdan kulübün büyük ölçüde rahatlamasını sağlayarak kulüp tarihinden isminden söz ettiren Coşkun Agu yaklaşan kongre öncesinde kulüpte başkanlık için adaylığını koymasını isteyenlerin sayısı da oldukça fazla. Konu hakkında düşüncelerini aldığımız Coşkun Agu yaptığı açıklamasında; “Yaklaşan kongre öncesinde gerçek anlamda bir teveccüh var şahsıma karşı. Gümüşyakaspor'un tarihi her zaman başarılarla olmuştur. Benim de görev yaptığım dönemde kulübümüz Süper Amatör Kümeye yükselmiş ve bu yükselişle birlikte mahallemizde bir heyecan yaşamıştık. O zaman ki bütçe ve yaşananlarla birlikte gerekli gördüğümüz için ayrılma kararı almıştık. Şimdi ise yaklaşan kongrede ismimizin anılıyor olması geçmişte yaptıklarımız ve yaşattıklarımızın ne denli kalıcı şeyler olduğunun da göstergesidir aslında.

Gümüşyakaspor için her zaman elimizi taşın altına sokmuşuzdur. Bundan sonra da aynı desteğimizi yapacağımızın bilinmesini isterim. Şuan için bir başkanlık düşüncem yok. Ofisime gelenim gidenim oldukça fazladır. Başkan olmam konusunda ısrarcı olan dostum da çoktur. Bu konu için ne konuşmak erken. İlerleyen günlerde nelerin olacağını bilemiyorum. Doğan güneşin de nelere gebe olduğunu bilemem. Her zaman desteğimin var olacağının da bilinmesini isterim. Bana ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında duracağımdan da kimsenin şüphesi olmasın. Herkese başarılar dilerim” dedi.

YORUM YAP